Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme smrti 6. epizoda: General Mišić putuje na front

U utorak, 12. marta, od 20.30 na Nova S

Published

on

Vreme-smrti-6-epizoda

Vreme smrti 6. epizoda: Natalija se vraća u Prerovo. Govori Aćimu da je srela Vukašina i da misli da će ga posetiti. Vukašan se nalazi sa Olgom. Govori joj da Mišiću nije dao Pašićevo pismo. Iako je to protiv njegovih očekivanja, ona ga podržava u tome.

General Mišić putuje na front. U putu sreće izbeglice koje beže pred austrougarskom vojskom, ali i Aleksu Dačića dok uzima gusku od seljanke. Mišić spasava vojnika Dragutina koji mu postaje posilni. Mišić dolazi u kafanu u Mionici gde je privremeno smeštena komanda Prve armije.

Ranjeni general Bojović mu predaje komandu. Aleksa se vraća u četu Luke Boga. Opšti haos među vojskom i izbeglicama kulminira na mostu preko Ribnice. Mišić rešava problem. Odlazi među vojnike. Bodri ih.

Vojnici prvo s nevericom slušaju šta im govori, ali malo po malo, zadobija njihovu naklonost. Dok vojska povraća svoj moral, Mišić se seća detinjstva u Mionici. Sećanja mu daju dodatnu snagu za borbu.

U seriji “Vreme smrti” glavne uloge igraju Žarko Laušević, Predrag Manojlović, Dragan Mićanović, Slobodan Ninković, Nina Janković, Goran Šušljik, Milan Marić, Teodora Dragićević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova

Advertisement