Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme smrti 7. epizoda: SLAVKO moli Aleksu da ga RANI U NOGU kako bi DEZERTIRAO!

U sredu, 13. marta, do 20.30 na Nova S

Published

on

Vreme-smrti-7-epizoda

Vreme smrti 7. epizoda: Sredina je novembra 1914, približava se zima. General Mišić zahvaljujući Dragutinu ispituje stanje u srpskoj vojsci.

Adam među izbeglicama primećuje lepoticu Kosanku. Baba joj ne da da se zadržava s vojnikom, pa Kosanka obećava Adamu da će ga čekati na pored crkve u selu gde budu zanoćili tokom zbega.

Mišić dobija depešu da se neprijateljska vojska sve više približava. U daljini se čuje bitka. Napuštaju Mionicu.

Adam beži u potrazi za devojkom. Stanko ga pokriva. Prolazi kroz sela, traži Kosanku među izbeglicama, ali je ne pronalazi. Razočaran se vraća u četu. Vode se ljute borbe.

Četa Luke Boga u kojoj je Aleksa, bori se na padini pored Baćinca. Slavko predlaže Aleksi da dezertiraju. Aleksa odbija. Luka Bog im naređuje da čuvaju položaje, po Mišićevom naređenju.

Slavko moli Aleksu da ga rani u nogu kako bi se izvukao. Aleksa prihvata. Mišić dobija depešu da je austrougarska vojska proglasila pobedu nad Srbijom. Shvata da je sada vreme za napad.

U seriji “Vreme smrti” glavne uloge igraju Žarko Laušević, Predrag Manojlović, Dragan Mićanović, Slobodan Ninković, Nina Janković, Goran Šušljik, Milan Marić, Teodora Dragićević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova

Advertisement