Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme smrti 9. epizoda: Mišić dobija sve gore izveštaje sa fronta

U ponedeljak, 18. marta, od 20.30 na Nova S

Published

on

Vreme-smrti-9-epizoda

Vreme smrti 9. epizoda: Ivan i Bogdan dolaze u četu Luke Boga. Bora, Dušan i Danilo se još probijaju ka svojoj četi. Mišić Putniku iznosi strategiju zaštite Suvobora. Dušan Bori vraća sat koji mu je oduzeo u pokeru.

Bogdan kreće u prvu bitku pod komandom Luke Boga. Bogdan se sapliće i pada dok njegovi drugovi jurišaju. Ophrva ga strah. Ivan se u rovu upoznaje sa Savom Mitrićem, seljakom, koji mu pomaže da se snađe i preživi u bici.

Luka Bog pronalazi Bogdana, ne veruje mu da je kontuzovan, prepoznaje samo da se uplašio, ali mu govori da će ćutati. Bogdan deli taine vojnicima, nalazi se sa Ivanom.

Mišić dobija sve gore izveštaje sa fronta. Situacija se pogoršava, vojska je bez namirnica i municije. Ivan i Bogdan odlaze na raport kod majora Stanovića.

Ovaj neobični major ih srdačno dočekuje, pun razumevanja. Govori im da je njihov glavni zadatak da povrate životnu snagu izmučenim vojnicima. Stanović traži dobrovoljca osmatrača. Bogdan se prijavljuje.

U seriji “Vreme smrti” glavne uloge igraju Žarko Laušević, Predrag Manojlović, Dragan Mićanović, Slobodan Ninković, Nina Janković, Goran Šušljik, Milan Marić, Teodora Dragićević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova

Advertisement