Connect with us

Domaće serije

KONSTANTINOVO RASKRŠĆE: Kada počinje EMITOVANJE, ko su GLAVNI GLUMCI i da li će biti 2. SEZONE

Otkrivamo sve o dugo očekivanoj domaćoj seriji

Published

on

konstantinovo-raskrsce

Nastala po istoimenom romanu Dejana Stojiljkovića, a za koju scenario potpisuje Đorđe Milosavljević ( “Tajkun”, “Kalkanski krugovi”), misteriozna istorijska drama“Konstantinovo raskršće” jedna je od najiščekivanijih domaćih serja. Nastala je pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića i Srđana Spasića.

O čemu se radi u seriji?

Tokom deset epizoda, serija prati fanatičnog oficira SS-a Henrika Kana, koji je poslat u ratom opustošeni Niš kako bi pronašao sveto blago legendarnog cara Konstantina Velikog – mač za koji se smatra da poseduje neobjašnjive moći koje bi mogle da izmene tok rata. U isto vreme, misteriozni agent britanske tajne službe, major Nemanja Lukić, se vraća u Niš kako bi otkrio šta je Kan naumio. Stvari u gradu ubrzo izlaze na videlo pošto serija užasnih događaja u gradu počinje da potresa živote svih. Monstruozni ubica je na slobodi i ubija nemačke vojnike i lokalno stanovništvo. Pod okriljem tame, čudna bića se pojavljuju iz tunela i pećina Niša i izazivaju haos. Kako se igrači približavaju zveri, prava priroda ovog užasa se polako otkriva.

Ko su glavni glumci?

Glavna uloga Henrika Kana poverena je Milanu Mariću, dok se u ostalim rolama pojavljuju Anica Dobra, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović, Petar Zekavica, Aleksandar Jovanović i Velibor Topić.

Kada je zakazano emitovanje?

Emitovanje serije najavljeno je za ovu godinu, ali još nema zvaničnih objava da li će to biti do kraja aktuelne TV sezone ili će biti u sklopu predstojeće, 2024/2025.

Hoće li biti druge sezone?

Mada još nije prikazana, kako javljaju strani mediji, serija “Konstantinovo raskršće” obnovljena je za drugu sezonu i nedavno je ušla u produkciju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement