Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme smrti 14. epizoda: Adam sa konjicom kreće u napad. Zadobija ranu…

U utorak, 26. marta, od 20.30 na kanalu Nova S

Published

on

Vreme-smrti-14-epizoda

Vreme smrti 14. epizoda: Sve je spremno za bitku. Mišić se moli. Magla se diže i Sunce obasjava Suvobor. Čuju se srpski topovi. Počinje juriš. Ivan gubi naočare, ali mu Sava pomaže da se snađe.

Mišić u štabu dobija prve informacije o napredovanju srpske vojske. Adam sa konjicom kreće u napad. Zadobija ranu, ali ne samo da uspeva da se oporavi, već zarobljava desetinu neprijateljskih vojnika.

Posle juriša, Danilo govori Bori da je ranjen. Bora mu pomaže da ga previju, ali Danilo ne želi da se zaustavi, već ranjen kreće u novi juriš. Iznemogao i slab, zadobija povredu od koje umire.

Mišić dobija instrukciju od Putnika da se zaustavi na Suvoboru, iako želi da nastavi prodor do Kolubare. Milivoje Anđelković Kajafa želi da nastavi ofanzivu, Mišić ga u tome podržava iako je to suprotno naredbi Vrhovne komande.

Tokom povlačenja, Ivanova četa pokušava da spase civile koje drže kao taoce. Nastaje puškaranje, nakon što se smiri, Aleksa shvata da je Ivan nestao.

U seriji “Vreme smrti” glavne uloge igraju Žarko Laušević, Predrag Manojlović, Dragan Mićanović, Slobodan Ninković, Nina Janković, Goran Šušljik, Milan Marić, Teodora Dragićević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova

Advertisement