Connect with us

Domaće serije

KASANDRA stiže u JUŽNI VETAR 3! Glumi MAFIJAŠICU, a evo ŠTA ISKRENO misli o MARAŠU I BAĆI!

Šokiraćete se!

Published

on

Kasandra stiže u „Južni vetar 3“!

 Producenti „Južnog vetra“ vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime – Koraima Tores! – priča izvor blizak produkciji „Južnog vetra“ za „Informer“, pa dodaje:

 Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza.

 Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim – rekla je Koraima nedavno za pomenut medij i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine, kad je njena serija „Kasandra“ rušila rekorde u gledanosti:

– Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas!

Inače, „Južni vetar 3“, autora i reditelja Miloša Avramovića, biće poslednji deo trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini. Snimanje bi trebalo da počne krajem leta, i to u Beču, a onda se ekipa seli u Srbiju. Glavne uloge, kao i u svim prethodnim delovima „Južnog vetra“, igraće Miloš Biković kao Petar Maraš i Miodrag Radonjić kao čuveni Baća. Tu je i Jovana Stojiljković kao vodeća ženska rola, Maraševa supruga Sofija. Premijera filma „Južni vetar: Gas do daske“ u planu je 2025. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Informer/ Telegraf

Foto Printskrin

 

Advertisement