Connect with us

Domaće serije

DUG MORU 4 stiže na kanal SUPERSTAR! Evo KAD je PREMIJERA i ŠTA nam donosi VELIKO FINALE!

Vreme je za POSLEDNJIH 10 EPIZODA!

Published

on

Dug moru 4 sa poslednjom sezonom koja broji 10 novih epizoda, kako ekskluzivno saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, oprostiće se od publike ovog proleća. Premijera poslednje sezone emituje se na kanalu Superstar očekuje nas u subotu i nedelju 4. i 5. maja od 21.00.

– Ovo će biti nastavak tople ljudske priče o odnosima dece i roditelja, kao i o različitim krivicama koje svi nosimo. Posebno možete da očekujete veći fokus na naš svet mrtvih i svet živih, koji se u 4. sezoni još više približavaju. Legende sa Luštice, koje su veliki pokretač naše radnje, i dalje će biti u fokusu. Na kraju prošle sezone nestala je glavna junakinja, Olga (Ana Lečić), i početak novog ciklusa se nadovezuje na taj događaj – otkrila je producentkinja serije Bojana Maljević u razgovoru za TV Novosti prošle godine.

Ostala su nerešena i pitanja čije je zaista Olgino nerođeno dete, šta će biti sa njenim dragim Rnjom (Vule Marković), da li će Olgin otac Periša (Dragan Mićanović) i kapetan Zarija (Srđan Grahovac) naći treći deo slagalice, a samim tim i blago Fortice, da li će Jovana (Dubravka Drakić) izvršiti plan da Jelena (Ana Maljević) prizna istinu i tako Olginu majku Svetlanu (Bojana Maljević) stavi iza rešetaka, hoće li novinar Oskar (Aleksandar Radenković) naći odgovore na pitanja o sebi i profesoru Grosmanu (Sebastijan Kavaca)…

– Potrudili smo se da zaokružimo sve – uključujući i to zašto se Bota (Aleksandar Radulović) plaši štriga. Mnogi naši glavni likovi dobijaju deo priče koja datira u 1991. godini. Imaćemo, dakle, mlade glumce koji će tumačiti junake koje u zrelom dobu igraju Dragan Mićanović, Vesna Trivalić, Nada Šargin, Srđan Grahovac i drugi. U četvrtoj sezoni otkrivamo da su se u jednom danu, te davne 1991, desili različiti događaji koji su povezali naše junake. Imamo i brojne nove likove, recimo jednog tajanstvenog Visokog, kojeg će igrati Stefan Kapičić. Tome se posebno radujemo jer je Stefan odvojio vreme da pre nastavka poslova u Americi bude mesec dana sa nama – otkriva za „TV novosti“ Bojana Maljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement