Connect with us

Domaće serije

SENKE NAD BALKANOM 3: KONAČNO POZNATO! Evo KADA stiže NOVA SEZONA! A evo i KOGA će glumiti MILAN MARIĆ?

U seriji i Nina Janković i Miloš Biković

Published

on

Senke nad Balkanom 3

Senke nad Balkanom 3 serija koju publika dugo očekuje sa velikim nestrpljenjem, uveliko je u fazi pisanja, a kako je najavio reditelj i glumac Dragan Bjeloglić, sa snimanjem se počinje krajem leta. Dragan Bjelogrlić sa svojim timom saradnika uveliko radi na scenariju treće sezone jedne od najpopularnijih serija na našim prostorima „Senke nad Balkanom“, a ekipa glumaca će ovog puta biti upotpunjena Ninom Janković, Milanom Marićem i Milošem Bikovićem.

Ono što se završilo prethodne sezone ulaskom Miloša Bikovića kao druga Tita konačno kreće u svoj nastavak u okviru trećeg ciklusa ove popularne serije, koja je mnogo toga promenila na našim prostorima kao istorijski triler koji u formi serije koji dugo nismo imali prilike da kod nas.

– Upravo pišemo. Senke su meni jedan jako težak projekat, ali užasno inspirativan“, započeo je Bjeloglić gostujući u emisiji „Među nama“ na TV Nova i opisao sam proces stvaranja.

– Jako se plašim kada uđem u proces pisanja, a posle proces snimanja i svega ostalog, mene toliko obuzmu ‘senke’ da tada nisam više sposoban da bilo šta drugo radim i da se bilo čime bavim. Već sam u godinama kada bih voleo da malo relaksiranije živim, zato sam odlagao. Međutim, ušli smo u proces pisanja, napisali smo celu priču, gotove su prve dve epizode, sada pišemo treću. Nadam se da će do avgusta sve biti gotovo i da će tokom avgusta početi snimanje, da ćemo završiti do Nove godine i da će se emitovati na proleće – istakao je Bjelogrlić.

U seriji će se naći Milan Marić, Nina Janković i Miloš Biković pored standardnih likova.

Da li će ovim trećim ciklusom biti zaokružena priča, ostaje da se vidi. Ali jedno je sigurno, a to je da svi sa nestrpljenjem očekuju novu i uzbudljivu priču omiljenih junaka koje tumače: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković.

Senke nad Balkanom rade se u produkciji United Media.

 

Advertisement