Connect with us

Domaće serije

ŠOK! IGRA SUDBINE odlazi u PENZIJU! A evo KOJA serija će je ZAMENITI OVOG LETA!

Konačno stiže ZAMENA

Published

on

Serija Igra sudbine Letnje intrige

Igra sudbine se seli na Kosmaj… Jer joj Beograd nije dovoljan.

Od sudbine se ne može pobeći – tako kažu. A,  ima jedna sudbina kojoj mnogi hrle i koja je deo naše televizijske svakodnevice. Serija „Igra sudbine“ godinama beleži veliku gledanost i popularnost.

Od prve emitovane epizode na Prvoj televiziji, tog 20. januara 2020. godine, serija sa više od 1.000 nastavaka i dalje ima svoje verne gledaoce koji ne propuštaju da vide šta se to novo događa porodicama Kanački i Ožegović i njihovim prijateljima i protivnicima.

Tako će biti i od 10. juna, jer je kreativni tim serije za ovo leto gledaocima pripremio nove dogovštine, a u seriju doveo i nove likove.

Na Prvoj televizije od ponedeljka 10. juna u dobro znanom terminu od 20.00 gledajte „Igru sudbine – Letnje intrige“.

Marica Pančetović Pančeta poželela je da svojim najmilijima priušti odmor od svega, pa je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti i odmoriti. Panči tamo upoznaje vlasnika vile…

Luka sa Aleksom odlazi u Milano na nedelju mode kako bi konačno oživeo skice svoje pokojne majke Ade Kanački. Društvo braći na tom putu prave Una Zvrk i Lenka.

Una Hristić i Andrija Bošnjak staju na ludi kamen…

Senka Kokot i dalje predano radi u imperiji Kan kapital, naravno tu je Jovana Bošnjak… Ali, upoznaćete i nove likove koji će „začiniti“ vruće letnje večeri ispred TV.

Otkrili smo samo neke od mnogih dešavanja „Igre sudbine – Letnje intrige“ kako bismo zaintrigirali gledaoce. A, kojih će sve ljubavnih trouglova, poslovnih poteza, osveta, udruživanja, svađi i pomirenja biti, gledaoci će otkrivati svakog dana od ponedeljka 10. juna u 20.00 na Prvoj televiziji. Jedno je sigurno, mnogo noviteta očekuje vas u „Igri sudbine – Letnje intrige“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement