Sa
uspehom knjige i televizijske emisije “Moja
mala pariska kuhinja”, kuvarica Rejčel
Ku se vraća (subotom i nedeljom od
14.00 na kanalu 24 Kitchen) i pokazuje svoju verziju sveže i bogate švedske
kuhinje. Rejčel sada živi na selu u Švedskoj, u šarmantnoj, tradicionalnoj
drvenoj kući, njenoj bazi tokom serijala. U svakoj epizodi, Rejčel se sastaje
za proizvođačima hrane i lokalnim kuvarima, posećuje radnje i restorane koji se
usredsređuju na švedsku kuhinju. Potom se vraća u
svoj dom i u kuhinji sprema sopstvene recepte sa osvrtom na tradicionalna jela.
Hrana je ukusna, zdrava i
toliko laka za pripremu, da svako može da spremi ova jela u svom domu. Uz Rejčeline
zanimljive anegdote i zapažanja, i sa usredsređenošću na ne tako poznata
švedska jela, ovaj serijal o kuvanju ima sve potrebne sastojke za pravo savršenstvo.
Foto
Promo