Connect with us

Arhiva

Film dana: Bregzit (HBO 2, 20.30)

Benedikt Kamberbač glumi u dobro tempiranoj i uzbudljivoj drami koja se bavi referendumskom kampanjom o Bregzitu. Film prati kampanju iz perspektive nepoznatih stratega suprotstavljenih štabova, za ostanak i odlazak iz Evropske unije.Benedikt Kamberbač glumi u dobro tempiranoj i uzbudljivoj drami koja se bavi referendumskom kampanjom o Bregzitu. U vreme kada dolazi do šokantnih saznanja o […]

Published

on

Benedikt Kamberbač glumi u dobro tempiranoj i uzbudljivoj drami koja se bavi referendumskom kampanjom o Bregzitu. Film prati kampanju iz perspektive nepoznatih stratega suprotstavljenih štabova, za ostanak i odlazak iz Evropske unije.Benedikt Kamberbač glumi u dobro tempiranoj i uzbudljivoj drami koja se bavi referendumskom kampanjom o Bregzitu.

U vreme kada dolazi do šokantnih saznanja o zloupotrebi ličnih podataka, pogubnom uticaju lažnih vesti i ciljanom marketingu putem društvenih medija, “Bregzit” istražuje kako su tehnike savremenog korišćenja podataka u kampanji dovele do jedne od najneočekivanijih, najnaelektrisanijih i najkontroverznijih odluka u savremenoj političkoj istoriji.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement