Connect with us

Arhiva

Serija dana: Pad viteza (FilmBox Plus, 21.00)

Na međunarodni Dan žena, uživajte u visokobudžetnoj istorijskoj seriji „Pad viteza” u 21 čas na FilmBox Plus kanalu. U ovoj priči u kojoj se prepliću akcija, avantura i drama, verodostojno se predstavljaju poslednji dani misterioznog sveta Vitezova templara. Taj najbogatiji vojni red u srednjem veku imao je zadatak da štiti najdragocenije relikvije hrišćanstva, a to […]

Published

on

Na međunarodni Dan žena, uživajte u visokobudžetnoj istorijskoj seriji „Pad viteza” u 21 čas na FilmBox Plus kanalu. U ovoj priči u kojoj se prepliću akcija, avantura i drama, verodostojno se predstavljaju poslednji dani misterioznog sveta Vitezova templara.

Taj najbogatiji vojni red u srednjem veku imao je zadatak da štiti najdragocenije relikvije hrišćanstva, a to je sa sobom nosilo brojne izazove koji su stajali na putu. Ekranizovana verzija ih je verno predstavila i omogućila da ova serija i njeni likovi postanu prepoznatljivi kako među publikom, tako i među kritičarima, koji su ovom ostvarenju dali izuzetno pozitivne ocene.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement