Connect with us

Arhiva

Emisija dana: Igraj za zavičaj (RTS 1, 21.00)

Od sada, borbu za zavičaj pratimo sredom od 21.00 na Prvom programu RTS-a. U četvrtoj emisiji TV takmičarskog šou programa „Igraj za zavičaj“ za prolazak u naredni krug takmičenja bore se predstavnici Dimitrovgrada, Vrbasa, Kraljeva i Paraćina. U revijalnom delu muzički gost je Snežana Đurišić, a u igri „Muzičke spajalice“ takmičarima pomaže Narodni ansambl Siniše Vićentijevića. […]

Published

on

Od sada, borbu za zavičaj pratimo sredom od 21.00 na Prvom programu RTS-a.

U četvrtoj emisiji TV takmičarskog šou programa „Igraj za zavičaj“ za prolazak u naredni krug takmičenja bore se predstavnici Dimitrovgrada, Vrbasa, Kraljeva i Paraćina.

U revijalnom delu muzički gost je Snežana Đurišić, a u igri „Muzičke spajalice“ takmičarima pomaže Narodni ansambl Siniše Vićentijevića.

U igri „Važna je pažnja“ zadatak zadaje Plesni klub Vračar, a gost u igri „Asocijacije“ je Filip Bošković, novi srpski genije iz oblasti prirodnih nauka

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac, a na terenu – u samim gradovima takmičara, kroz igru „Gradovanje radovanje“, zadatke za takmičare osmislio je Miki Perić.

Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava. Emisija ide u novom terminu sredom na Prvom programu od 21.00.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement