Naslovna NE PROPUSTITE Serija “Šifra Despot” (58. epizoda) u nedelju od 20h na Pinku

Serija “Šifra Despot” (58. epizoda) u nedelju od 20h na Pinku

Naporan dan je pred glavnim junakom serije “Šifra Despot” u 58. epizodi koju gledamo na TV Pink u nedelju od 20 časova. Komplikovanu Despotovu ljubavnu priču autor serije Radoš Bajić je odlučio da okonča ovom epizodom pod nazivom “Konačni kraj”, ali i da otvori mogućnost za novi zaplet. Pojaviće se u njoj i Žana (Marijana Mićić) i Milena (Tamara Krcunović), a bitan deo priče biće i Despotovi poslovni problemi u kojima učestvuju njegov stari drug Ćira (Boris Milivojević) i inspektor Bukvić (Igor Đorđević).

Kao i obično, epizoda počinje u jutarnjim satima u kući Despotovića. Despotu i dalje stižu poruke sa nepoznatog broja, a ovoga puta je pozvan da se tačno u 14 časova pojavi ispred crkve. Zbunjen i zabrinut, on izlazi iz kuće i sreće svoj druga Ćiru, koji danima uporno pokušava da ga nađe. Despot, uveren da Ćira šalje tajne poruke i da je pritajen jer i dalje „pliva u mutnom“, odbija da razgovara ne želeći da upadne u nevolje kao i svaki put do sada.

Boris Milivojević kao Ćira

Istog dana Ćira i njegovi saradnici bivaju uhapšeni. Despot dobija od šefa zadatak da ozvučen razgovara sa njim ne bi li izvukao potrebne informacije. Saznaje da je Ćira u opasnosti i da mu je život ugrožen. Policija mu nudi da se nagode…

Đorđe Marković kao Despot i Tamara Krcunović kao Milena

Dolazi i vreme za odlazak pred crkvu. Despot želi da konačno sazna ko mu to tajno piše, ali tamo ga očekuje iznenađenje koje nije ni naslućivao!

Tog popodneva jedna priča će dobiti konačni kraj, a o čemu se radi, videćete u nedelju od 20 časova na TV Pink.

Foto Pink

Čekirajte Obavezno

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Miodrag Radonjić je upisao 24 naslova u biografiju za 10 godina karijere, ali tek mu je Baća, lik koji tumači u filmu...

JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Piše Jovana Vukašinović Tokom Dnevnika 3 na RTS suprotstavila se  američkom komičaru Konanu O`Brajenu, koji je ismejao našu košarkašku...

“Selo gori, a baba se češlja” obara rejtinge gledanosti i u SEDMOJ REPRIZI! Nedeljko BAJIĆ – NAROD SE UŽELEO NORMALNOSTI!

U moru novih serija kojima ova godina obiluje kao nikad, lepo je podsetiti se serija koje ne samo što su bile veliki...

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u...

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj...