Connect with us

Featured

Počinje nova sezona šoua „Nikad nije kasno“ – Od 22. septembra, nedeljom u 21.00 na Prvoj!

Published

on

U velikom stilu počelo je snimanje pete sezone muzičkog šoua „Nikad nije kasno“. Novi serijal definitivno će obeležiti pevački talenti, ali i neverovatne životne priče na koje gledaoci neće ostati imuni i koje će  ih sigurno dovesti do suza.

Da je šou „Nikad nje kasno“ internacionalni dokazalo je interesovanje pevača iz svih krajeva sveta, pa ćemo tako u novom serijalu upoznati takmičare iz Engleske, Austrije i Italije koji su se za ovaj muzički šou prijavili kako bi pred milionskim auditorijumom pokazali svoj pevački talenat, iako ne znaju ni reč srpskog jezika.

Kandidate će u prvoj epizodi, osim predsednika žirija Saše Miloševića Mareta, ocenjivati i poznati glumac Mima Karadžić, kao i pevačica Aleksandra Živojinović.

Zbog različitosti talentovanih ljudi koji su se prijavili za takmičenje, Žika Jakšić odlučio je da uvrsti i druge talente u novu sezonu, pa će osim pevačkih, takmičari pokazati i druge sposobnosti. Već u prvoj epizodi predstaviće nam se kanidadat koji svira u češalj, kao i višestruki svetski prvak u guslanju, što ćemo moći da vidimo već u nedelju, 22. septembra od 21 sat kada na Prvoj televiziji počinje emitovanje nove sezone.

Continue Reading
Advertisement