Naslovna TV Serija nedelje koju POD HITNO TREBA UKINUTI – FEAR THE WALKING DEAD!

Serija nedelje koju POD HITNO TREBA UKINUTI – FEAR THE WALKING DEAD!

Leto 2019. započeli smo pompeznom najavom, a i istim takvim očekivanjima od, prema našem mišljenju, tvorca najkvalitetnijeg igranog programa moderne televizije – produkcije AMC. Nova sezona Fear The Walking Dead, nova sezona fenomenalnog Terrora, premijera NOS42-a, sa Zakarijem Kvintom u glavnoj roli, četvrti ciklus nama omiljenog Preachera… sve su ovo bombastični naslovi koji su ovo leto trebali da dovedu do tačke ključanja. Ipak, umesto istopljenih LED ekrana dobili smo – led. I to ne onaj prvoklasni što u čaši koka-kole gasi žeđ na +50 celzijusa, već onaj što u komadićima pluta po čaši polupopijene limunade na koju su svi zaboravili.

Sijaset razočaranja kojima nas je nekada moćni, a sada očigledno u velikim krativnim problemima, AMC počastio ovog leta ostavićemo za sledeći put. Ovog puta porazgovaraćemo samo o jednoj seriji na koju je pao naš ovonedeljni izbor za dodelu ne tako laskave titule – Serija koju pod hitno treba UKINUTI!

Reč je o nekada uspešnom i zanimljivom serijalu Roberta KirkmanaFear The Walking Dead“, koji su posle treće sezone, novi šouraneri Andrew Chambliss i Ian Goldberg (prethodno su uništili i Once Upon a Time – emitovano na FOX-u), rešili da unište i sahrane do nivoa pepela.

Od te treće, a sada već sa najavom šeste sezone, serija koju su odlikovali zanimljivi likovi i iznijansirano razvijanje odnosa među njima, kao i maestralno oslikavanje različitih psiholoških profila koji se menjaju, sazrevaju i degradiraju pod uticajem apokalipse i postapokaliptične stvarnosti, pretvorila se u veliki znak pitanja nakon konstatacije – Zašto se ovo i dalje snima.

Drugi deo pete sezone, uprkos našim iskrenim nadanjima da će scenaristi pronaći tu slamku, koja će Fear konačno trgnuti iz potpunog mrtvila, rezultirao je epizodama koje na svaki način – od režije, preko dijaloga do vizualnog užitka do te mere vređaju inteligenciju gledaoca da umesto bilo kakve reakcije preostaloj šačici najvernijih fanova (od nekadašnjih pet miliona u proseku koji su pratili svaku epizodu) može samo da se otme samo vapaj – Molimo vas, pobijte sve likove, pošaljite kometu na to što je ostalo od Zemlje, i dajte da okončamo ovu agoniju zvanu Fear The Walking Dead.Šta drugo reći o serijalu od kog više života imaju i njegovi glavni negativci – zombiji.

Čekirajte Obavezno

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...

Urgentni centar 6. epizoda – četvrtak, 24. septembar: Mašan Lekić juri SERIJSKOG SILOVATELJA!

Dr Sara Kolarov primećuje da je Nina Nikčević uznemirena, i tada joj Nina saopštava da je izgubila bebu, usled spontanog pobačaja. Taj...

Tate 95. epizoda – četvrtak, 24. septembar: Miona zatiče Vladu i Simče KAKO SE LJUBE! (PRVA, 20.00)

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 150. epizoda – četvrtak, 24. septembar: ŠOK! Sofija umesto VUKAŠINA zapošljava SVOG ČOVEKA! A evo i koga…