Connect with us

Featured

BOJAN PERIĆ, zvezda serije i filma VOJNA AKADEMIJA 5 – Nisam rođen za BALETANA!

Published

on

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca mlađe generacije Bojan Perić kog ćemo od 2. oktobra gledati u filmu, a zatim i u seriji Vojna akademija 5, priznao je nedavno da mu je najveći problem tokom studija glume upravo onaj zbog kog iste još nije završio.

– Ostao mi je ispit sa treće godine – Pokret i balet. Odbranio sam diplomski ispit, ali sa baletom još nisam raskrstio – poručio je Perić gostujući u jednoj emisiji, dodajući da je jedva položio i narodne igre s prve godine.

„Nema ništa jednostavnije od užičkog kola. Uspeo sam na kolegijumu da padnem preko sopstvenih nogu i prospem se koliko sam dug. Ustao sam i okrenuo se prema profesorki i rekao – ovo je za šest. Nemam pojma da igram. Ostao mi je moderni balet“. otkrio je Bojan, koji je stekao popularnost ulogom Danijela Stošića u seriji i filmu „Vojna akademija“.

Više od 11 godina on je s roditeljima živeo u Solunu, gde je završio i srednju školu. Glumu je studirao u klasi s Hanom Selimović.

„Prvi razred osnovne škole završio sam u Beogradu i istog leta smo se preselili za Solun. Tamo sam nastavio školovanje i za tri meseca progovorio grčki i engleski. Kad si dete, sve je mnogo lakše. Naučio sam engleski i grčki“, ispričao je glumac.

Continue Reading
Advertisement