Naslovna NE PROPUSTITE Savremena obrada RATA SVETOVA od 31. oktobra u 21.00 samo na ...

Savremena obrada RATA SVETOVA od 31. oktobra u 21.00 samo na kanalu FOX

Spremite se sa novi dramski serijal iz 8 delova, pod nazivom “Rat svetova”, zasnovan na romanu H. G. Velsa! Priča nije onakva kakvu je poznajete… Ova interpretacija smeštena je u savremenu Evropu, u kojoj je čovečanstvo gotovo istrebljeno nakon razarajućeg napada vanzemaljaca. Serijal istražuje napore ljudi koji su preživeli. Priznatu i nagrađivanu glumačku postavu čine: Gabrijel Birn, Elizabet Makgavern, Lea Druker, Nataša Litl, Dejzi Edgar Džouns, Stefani Kailard, Adel Benšerif i Giljom Žiou. Premijera ”Rata svetova”  biće 31. oktobra od 21.00 samo na kanalu FOX.

Dramski serijal iz osam delova, autora Hauarda Overmana, dobitnika nagrade BAFTA, i izvršnih producenata nagrađenih Emijem, Džonija Kapsa i Džulijana Marfija, rađen je u koprodukciji kompanija CANAL+ i Fox Networks Group,  Europe & Africa.

Za astronome, signal iz druge galaksije neoboriv je dokaz o postojanju inteligentnog vanzemaljskog života. Stanovništvo širom sveta nestrpljivo čeka sledeći kontakt. Ali ne zadugo. Za nekoliko dana, vanzemaljci su gotovo izbrisali civilizaciju sa Zemlje. U jezivo napuštenom svetu, ostali su samo tragovi čovečanstva.

Dok vanzemaljci love i ubijaju sve pred sobom, preživeli su ostavljeni sa najvažnijim  pitanjem: Ko su ovi napadači i zašto su odlučni u nameri da nas unište?

Glumačku ekipu čine Gabrijel Birn, Elizabet Makgavern, Lea Druker, Adel Benšerif, Nataša Litl, Dejzi Edgar Džouns, Taj Tenant, Stiven Kembl Mur, Bajo Gbadamosi, Aron Hefernan, Stefani Kailard i Giljom Žiou.

Ovo je priča o običnim ljudima u neobičnim situacijama, koji nisu samo žrtve  okrutnog rata. Napad vanzemaljaca nije nasumičan. Seme rata posejano je pred našim očima.

Autor serijala “Rat svetova” je Hauard Overman (“Neprilagođeni”, ”Luda glava”, ”Merlin”), pisac nagrađivan BAFTA nagradom. Za produkciju “Urban Myth Films” izvršni producenti su Hauard Overman, Džulijan Marfi i Džoni Keps.

Hauard Overman, izvršni producent i autor, kaže: “Naša epska obrada “Rata svetova” zaokupiće pažnju gledalaca. Kinematografsko remek-delo, prepuno misterije i intriga, u suštini se bavi temom čovečanstva. Ako bi nas vanzemaljci sutra napali, i život, kakav ga poznajemo, bude potpuno zbrisan, kako bismo se mi nosili sa tim? Šta bi nam to reklo jedno o drugom i, što je još važnije, šta bismo saznali o sebi samima?”

Izvršni producent “Urban Myth Films” Džoni Keps, kaže: “Emotivno i kinematografski zasnovan na dobro napisanim likovima, ”Rat svetova” jedinstvena je kombinacija ljudske drame i najbolje naučne fantastike. Serijal prenosi klasičan roman H. G. Velsa u 21. vek. ”Rat svetova” je vanvremenska priča koja će vas držati u neizvesnosti.” 

Prerada priče deo je CANAL+ Creation Originale i čini originalni pisani sadržaj za FNG, Europe & Africa. Premijera je na CANAL+ u Francuskoj. Emitovaće se na kanalu FOX u više od 50 država širom Evrope i Afrike. 

Distributer “Rata svetova” za Severnu Ameriku i ko-distributer za Južnu Ameriku, Aziju, Australiju, Novi Zeland i Bliski istok je AGC Television, dok je FNG Content Distribution zadužen za Evropu i Afriku (isključujući teritorije francuskog govornog područja).

Ne propustite “Rat svetova”, 31. oktobra od 21.00 samo na FOX kanalu.

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...