Connect with us

Featured

INDI i VUK Kostić glume Jelenu i Zorana Marjanovića u seriji PEVAČICA?

Published

on

Veliku pažnju privukla je informacija da za kanal Superstar TV, naš poznati režiser Predrag Gaga Antonijević (Državni službenik), za ovu jesen priprema seriju Pevačica koja će biti zasnovana na motivima života, ali i misterioznog ubistva pevačice Jelene Marjanović. Međutim, još veću prašinu podigla je vest da bi Jelenu u pomenutoj seriji mogla glumiti naša pevačica Indi.

– Ne bih volela da glumim nekog koga sam poznavala, ali bih profesionalno mogla da odigram tu ulogu jer sam s Jelenom bila bliska i imam glumačkog dara. S Jelenom i njenim suprugom Zoranom družila sam se od svoje 17 godine, pa sve do tragičnog događaja. Oni su učestvovali u mom životnom i muzičkom sazrevanju. Dosta vremena provela sam s njom i mogla bih verno da pokažem kakva je bila – kaže Indi, koja navodi da se sa Jelenom i Zoranom družila od 2004. godine, pa sve do Jeleninog tragičnog kraja.

– Bio je to dug period druženja. Radili su kompletno moj prvi album i hit „Bato, bre“. Ja sam bila njihov projekat, a Jelena mi je na neki način bila mentor. Učila me je kako da pevam, dišem… Puno je vežbala sa mnom i davala mi je bitne savete. Toliko smo vremena provele zajedno da mogu da skinem njenu originalnu boju glasa, način na koji puši… Bilo je poređenja i da ličimo, mada je ona bila skroz prirodna, a ja sam radila na sebi neke estetske zahvate – priča Indi.

– Bila je vrlo posebna, iskrena. Krhka, a jaka. Ona i Zoran imali su specifičnu vezu, razumeli su se pogledima. Znale smo i da se posvađamo nekoliko puta u vezi s nekim pesmama, ali to je bilo sve u cilju da se projekat dobro odradi. Odigrala je veliku ulogu u mom životu – kaže popularna folkerka i dodaje da je i sama Jelena imala glumačkih sposobnosti.

Indi smatra da bi ulogu Zorana Marjanovića najbolje izneo glumac Vuk Kostić.

– Mislim da samo Vuk dolazi u obzir jer ima harizmu i odlično bi odigrao Zorana. Ne vidim nikog drugog ko bi to mogao profesionalno dobro da iznese – otkriva ona.

Popularna pevačica napominje da se ne nameće za ulogu Jelene, ali ističe da je ona najbolje poznavala od svih kolega.

Seriju „Pevačica“ planira da snima naš poznati reditelj Predrag Gaga Antonijević, koji je izjavio otkrio da je inspirisana životom i tragičnom smrti Jelene Marjanović.

– Radimo „Pevačicu“ na osnovu tragičnog događaja koji je okupirao celu naciju. To je serija koja će prvi put na našim terenima ući u taj žanr. Istraživaćemo područje crne magije, vradžbina, vračara, belih i crnih magova. Pokušaćemo da odgonetnemo šta se desilo na nasipu. Biće veoma veliki izazov, a za seriju već imamo interesovanje u inostranstvu.

Continue Reading
Advertisement