Connect with us

Featured

„Psi laju, vetar nosi“ i „Preživeti Beograd“ – u oktobru čak DVE serije iz radionice RADOŠA BAJIĆA!

Published

on

Na male ekrane uskoro stižu dve serije Radoša Bajića – drugi ciklus serije „Psi laju, vetar nosi“, koja startuje 2. oktobra na Javnom servisu, ali i serija „Preživeti Beograd“ koja će se emitovati od 12. oktobra na televiziji Pink.

Bajić otkriva da će rediteljsku palicu potom predati ćerki Jeleni.

„U seriji ‘Psi laju’ čiji sam autor, a moja ćerka Jelena reditelj, igram Sredoja Stavrića Don Gladiolu, koji sanja da dostigne slavu Don Korleonea iz ‘Kuma’. Pre neki dan se završila repriza ovog ciklusa, a gledanost je bila neverovatna“, rekao je Bajić i dodao:

„U drugoj seriji – ‘Preživeti Beograd’ igram deda Blagoja, lepu i toplu ulogu. Prvi put igram čistog dedu, koji ispraća iz šumadijskog sela Zabojnica unuku u Beograd. Dakle, otvorena je poslednja stranica moje glumačke karijere. Posle dede – neće više biti uloga koje ću moći da igram“.

“Preživeti Beograd” je lepa priča o mladim ljudima koji dolaze ovde da studiraju. Bavićemo se mladim ljudima, njihovim željama i ambicijama da uspeju u životu. Glavni junaci dolaze u studenstki grad, tu se upoznaju, stvaraju se ljubavi. Samim tim pratićemo paralelno i njihove roditelje iz različitih socijalnih miljea. Biće to priča o kontrastima, o dolasku ljudi iz malih sredina u veliki grad, o Beogradu i svemu što je postao u poslednjih desetak godina. Biće to brza i dinamična serija koja će mlađoj generaciji, ali i njihovim roditeljima ponuditi dobar sadržaj. Trudićemo se da budemo iskreni, da pokažemo lepe stvari, bavićemo se optimizmom, ambicijama i emocijama. Smatram da će sve ono u čemu publika Pinka uživa nagraditi ovom serijom i da ćemo dovesti neku drugu publiku na ovu frekvenciju. Naše ambicije su velike, daćemo sve od sebe. Želimo da ovaj grad prikažemo kao ozbiljnu metropolu kakva i jeste.“, poručio je Nedeljko Bajić.

Continue Reading
Advertisement