Naslovna Top Story Aleksandra Prijović: Baka bi me se odrekla da me je videla u...

Aleksandra Prijović: Baka bi me se odrekla da me je videla u seriji UBICE MOG OCA 4!

Nakon što je privukla veliku pažnju pesmom „Duguješ mi dva života“ u četvrtoj sezoni serije „Ubice mog oca“ pevačica Aleksandra Prijović ponovo je uzburkala javnost. Ovog puta provokativnim scenama sa glumcem Banetom Tomaševićem, koje su oduševile celu Srbiju, ali kako lepa pevačica otkriva – ne bi i njenu baku.

Pročitajte i MILOŠ BIKOVIĆ o filmu HOTEL BEOGRAD: Doveli smo NAJSKUPLJU rusku TV i filmsku franšizu u SRBIJU! Nema budžeta za takvu REKLAMU!

– Kada smo se Filip i ja dogovorili oko toga da ću da igram u seriji, i kada sam u scenariju naišla na deo u kom se pominje taj famozni strasni poljubac, ja sam rekla NEMA ŠANSE. Filip mi je, međutim, rekao da to nema nikakve veze, i da treba da se poljubim, jer je to samo uloga u seriji. Mene je bilo sramota, razmišljala sam samo o tome šta bi mi rekla baka da vidi kako se ljubim sa drugim muškarcem – iskrena je Alakesandra i otkrila da joj je najteže na snimanju pala scena saslušavanja.

– Imala sam potpunu blokadu. Nikako nisam mogla da zapamtim tekst. Sama sebi sam podigla tenziju i napravila problem. Bile su mi to najmučnije scene u seriji – rekla je Prijovićka i dodala da joj je najvredniji savet pre nego što je stala pred kamere serije Ubice mog oca, dala upravo njena svekrva Lepa Brena.

Pročitajte i DRAGAN BJELOGRLIĆ: Uloga TAJKUNA je pisana za mene!

– Brena je bila oduševljena kada je čula da ću glumiti u seriji i otpočetka me je podržavala u tome. Posavetovala me je da se opustim, i da pustim priči da me vodi. Tako sam i uradila, i nadam se da vam se dopada kako je sve ispalo – poručila je Aleksandra.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...