Connect with us

Featured

HIT! Ćerka srpske glumice igraće Vendi u Diznijevom filmu “Petar Pan”

Published

on

Ćerka popularne holivudske glumice srpskog porekla, Mile Jovović, dobila je ulogu devojčice Vendi u predstojećem Diznijevom igranom filmu “Petar Pan”. Ever Anderson (12) već se oprobala kao glumica. Igrala je mlađu verziju svoje majke u filmu “Pritajeno zlo: Konačno poglavlje” (2016), a uskoro ćemo je gledati u ostvarenju “Crna udovica” u kojem glumi mladu Skarlet Johanson.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS! I TOM HENKS oboleo od KORONA VIRUSA! Zaražena i njegova žena

– Svete, pripremi se da upoznaš mladu “Crnu udovicu” – napisala je, na Instagramu, Mila Jovović. – Konačno možemo da pričamo o budućim projektima. Upravo je zvanično potvrđeno da moja ćerka igra Natašu Romanovu u novom Marvelovom filmu. Posle svetske premijere, koja je zakazana za 1. maj, glumiće Vendi u novom Diznijevom filmu “Petar Pan”. Suprug i ja smo mnogo ponosni na naše dete.  Od pete godine želela je da postane glumica. Pokazala je jaku volju, uložila je vreme i energiju u ostvarenje svog sna. Čestitamo!

Ever Anderson

Mada je sada podržava u tome da krene njenim stopama, Mila je priznala da joj u početku nije bilo drago što je njena ćerka pokazivala skonost ka glumi:

– Razumem zašto ljudi ne žele da im deca glume. Kada me je prvi put pitala da li može da se upiše u dečju školu glume, trudila sam se da joj postavljam prepreke na tom put. Međutim, pokazala je da to istinski želi, pa nisam imala drugog izbora nego da je podržim – rekla je svojevremeno Jovovićeva.

Uloga večitog dečaka, koji ne želi da odraste, pripala je mladom Aleksandru Moloniju (Alexander Molony). I njemu će, kao i Andersonovoj, ovo biti prva glavna uloga na velikom platnu. Reditelj filma je Dejvid Loueri (Pitov zmaj: Čarobno prijateljstvo), koji je uz Tobija Halbruksa napisao i scenario. Još nije poznato kada će “Petar Pan” stići u bioskope.

Foto Disney / Instagram

Advertisement