Connect with us

Featured

KORONA udarila na HOTEL BEOGRAD! Sve projekcije OTKAZANE!

Published

on

Korona virus u Srbiji uzima daha iz dana u dan, a osim na zdravlje ljudi znatno utiče i na svakodnevne društvene događaje. Tako se ovog puta na meti smrtonosnog virusa našao i bioskopski hit sezone, film HOTEL BEOGRAD. Osim što je nedavno zvanično otkazana turneja filma i glumaca po Srbiji, sada je stiglo i zvanično saopštenje da HOTEL BEOGRAD neće ići u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pročitajte još RECENZIJA: Evo zašto MORATE pogledati HOTEL BEOGRAD, iliti BOGU HVALA – ovu ljubavnu „pesmu“ nisu pisali BUBA I JALA!

“Zbog mera bezbednosti građana, a prema uputstvima državnih i gradskih organa, kao i velikog interesovanje publike da pogleda film ,,Hotel Beograd”, a sve u cilju odgovornog ponašanja i prevencije, distrubuterska kuća Art Vista odlučila je da odloži distribuciju filma dok se za to ne stvore uslovi”, navodi se u saopštenju i dodaje da su sve planirane projekcije filma otkazane, a  novac za kupljene ulaznice će biti vraćen.

Neophodno je da posetioci dođu do blagajne datog bioskopa pre termina za koji su kupili kartu i da ponesu sa sobom fizički ulaznicu. O novom startu filma, kako se navodi gledaoci će biti obavešteni.

Advertisement