Connect with us

TV

OKRUŽEN MRTVIMA – novi šok! U večerašnjoj epizodi seriju napušta…

Published

on

Od premijere druge polovine desete sezone serija Okružen mrtvima koju pratimo na FOX ponedeljkom od 22.00 ne prestaje da nas iznenađuje. Tako su nas autori serijala do sada počastili neočekivanim zapletima, smrtima, a epizoda koja nam večeras sledi donosi nam jedno od najvećih iznenađenja, slobodno se može reći od odlaska Rika Grajmsa (Endrju Linkoln) iz serije.

Pročitajte još HIT! LEGIJA i ČEDA Jovanović u seriji o SLOBODANU MILOŠEVIĆU! Ovo su SVE NOVE DOMAĆE SERIJE koje nas očekuju

Okruzen Mrtvima FOX

Logično, svi oni koji ne žele pre vremena da otkriju šta nas očekuje u nastavku serije preskaču ovaj tekst, jer slede spojleri. A kao što već većina vas zna, glavna novost je konačni odlazak glumice Danaj Gurire iz serije, budući da njena Mišon koja se ekipi Okružen mrtvima pridružila još u trećoj sezoni večeras odlazi u potragu za Rikom.

To, međutim, ne znači da Mišon nećemo gledati u nekom od predstojećih Okružen mrtvima filmova, a glumica poručujue da je veoma zadovoljna načinom na koji se oprostila od serije budući da je, kako smatra, njena Mišon napravila pun životni krug u seriji.

Pročitajte još Korona zaustavila snimanje Šotrine serije o Kralju Aleksandru Prvom Karađorđeviću!

– Razgovarala sam sa Anđelom Kang, šouranerkom Okružen mrtvima, o ovoj situaciji mnogo pre nego što je čak i scenario za tu sudbonosnu epizodu bio napisan. Bilo mi je poznato da da ću napustiti seriju, kao i način na koji će se to dogoditi. Ne žalim zbog ničega, jer smatram da smo to izveli na najbolji mogući način. Pogotovo što Mišon sada konačno može da se posveti pronalaženju Rika – poručuje glumica, dodajući da je to preokupacija njenog lika epizodama unazad, i da sada napokon može da udovolji svojoj radoznalosti.

– I Mišon i Deril razmišljaju o tome već dugo. Jednostavno, nešto u njegovom odlasku nije bilo logično. Još je rano da govorim o budućim planovima, ali volela bih da vidim poseban film ili spinof posvećen samo mom liku. Da li će se on baviti Mišoninom potragom za Rikom, ili njenim životom van dosadašnje zajednice, nije toliko važno. Smatram da bi mi obe priče kao glumici, ali i ljubitelju Okružen mrtvima bile itekako zanimljive.

Pročitajte još Pogledali smo KALUP – Konačno smo saznali cenu ljudskog života! 10.000 evra po BEBI! Tuga…

Glumici je po pravilu priređena velika oproštajna zabava sa velikim vatrometom, ali kako je to otkrila iz serije odlazi bez očekivanog poklona od produkcije.

– Nisu mi dali da ponesem sa sobom Mišoninu katanu, i to sam im napomenula, jer želim da isprave svoju grešku (smeh).

https://www.youtube.com/watch?v=XA7p6ZJT-2Q

Foto TWD

Advertisement