Naslovna TV NOVA S snima ČETIRI nove domaće serije: “VREME SMRTI”, “KRALJ”, “KLJUN” i...

NOVA S snima ČETIRI nove domaće serije: “VREME SMRTI”, “KRALJ”, “KLJUN” i “VIKEND SA ĆALETOM”

Televizija Nova S obeležila je juče prvi rođendan i tom prilikom najavila snimanje četiri nove igrane serije iz originalne produkcije!

Gledaoci su u okviru bogatog domaćeg serijskog programa na ovom kanalu imali prilike da gledaju “Senke nad Balkanom 2” i “Žigosane u reketu” Dragana Bjelogrlića, “Ubice mog oca”“Zaspanku za vojnika” Gage Antonijevića, seriju “Ujka, novi horizonti” Srđe Anađelića kao i dokumentarni film Mladena Matičevića o Vladi Divljanu “Nebeska tema”.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Đorđe Milosavljević za filmitv: OTPORNOST nam je najveća vrlina, ali ponekad i mana

U pripremi su serije “Kralj” o Aleksandru Karađorđeviću u režiji Zdravka Šotre, “Vreme zla” Dobrice Ćosića, koju sprema Goran Šušljik, serija “Kljun” Milorada Milinkovića i Srđana Dragojevića, kao i “Vikend sa ćaletom” Miroslava Momčilovića.

– Osim nove četiri domaće serije, gledaoce u naprednom period očekuje još iznenađenja i kada je reč o autorskim emisijama – kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Podsetimo, u aprilu prošle godine Novoj su se pridružili Olja Bećković sa kultnom emisijom “Utisak nedelje”, Ivan Ivanović sa svojim late night show programom, jutarnji program “Mentalno razgibavanje” a nastavljeno je emitovanje kviza “Totalni obrt”, kulinarske emisije “Mr.Kitchen”, emisija iz produkcije Insajder – “Male velike priče” i “Nedelja pod lupom Insajdera”, kao i programa namenjenog najmlađima “Kefalica”.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE i TATE nemaju problema sa KORONOM – epizoda ima sasvim dovoljno do kraja sezone!

Ekipi vrhunskih novinara već u avgustu pridružile su se Nataša Miljković i Maja Nikolić koje sa timom iskusnih reportera i urednika kreiraju popodnevnu emisiju “Među nama”.

Od januara je uvedena i emisija “4 i po muškarca”, a najnovije pojačanje je satirična emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” koja je na programu od kraja februara.

Svaka od ovih emisija beleži izuzetnu gledanost i iz nedelje u nedelju su najgledanije u svom slotu emitovanja među svim televizijskim kanalima. Televizija Nova S, iako je kablovski kanal, pozicionirala se u rangu gledanosti sa televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Foto Nova S

Čekirajte Obavezno

Gordan Kičić posle filma REALNA PRIČA predstavlja i seriju MAMA I TATA SE IGRAJU RATA! Premijera OVE JESENI na RTS!

Piše Dijana Maksimović Onima kojima se dopalo ostvarenje Gordana Kičića "Realna priča", obradovaće vest da će od jeseni gledati i...

Vuk Kostić – KORIDOR 92 je film o OBILIĆIMA 20. veka!

Glumac Vuk Kostić, uz nezaobilaznog Miloša Bikovića poslednjih godina obeležio je domaći TV program. Uz glavnu rolu inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV...

Drugo ime ljubavi 44. i 45. epizoda – utorak, 7. jul: Ko stoji iza sumnjivih smrti Karlovih žena?

Tamara nailazi na neočekivanu pomoć Irene, koja joj obećava da neće objaviti priču o sumnjivim smrtima Karlovih bivših žena.

Pala prva klapa serije BELEŽNICA! Stiže DOSIJE IKS na srpski način…

U koprodukciji Radio-televizije Srbije i Telekoma Srbije, izvršna produkcija “Košutnjak film” 6. jula je započela snimanje nove igrane televizijske serije “Beležnica”, čija...