Connect with us

TV

NOVA S snima ČETIRI nove domaće serije: “VREME SMRTI”, “KRALJ”, “KLJUN” i “VIKEND SA ĆALETOM”

Published

on

Televizija Nova S obeležila je juče prvi rođendan i tom prilikom najavila snimanje četiri nove igrane serije iz originalne produkcije!

Gledaoci su u okviru bogatog domaćeg serijskog programa na ovom kanalu imali prilike da gledaju “Senke nad Balkanom 2” i “Žigosane u reketu” Dragana Bjelogrlića, “Ubice mog oca”“Zaspanku za vojnika” Gage Antonijevića, seriju “Ujka, novi horizonti” Srđe Anađelića kao i dokumentarni film Mladena Matičevića o Vladi Divljanu “Nebeska tema”.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Đorđe Milosavljević za filmitv: OTPORNOST nam je najveća vrlina, ali ponekad i mana

U pripremi su serije “Kralj” o Aleksandru Karađorđeviću u režiji Zdravka Šotre, “Vreme zla” Dobrice Ćosića, koju sprema Goran Šušljik, serija “Kljun” Milorada Milinkovića i Srđana Dragojevića, kao i “Vikend sa ćaletom” Miroslava Momčilovića.

– Osim nove četiri domaće serije, gledaoce u naprednom period očekuje još iznenađenja i kada je reč o autorskim emisijama – kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Podsetimo, u aprilu prošle godine Novoj su se pridružili Olja Bećković sa kultnom emisijom “Utisak nedelje”, Ivan Ivanović sa svojim late night show programom, jutarnji program “Mentalno razgibavanje” a nastavljeno je emitovanje kviza “Totalni obrt”, kulinarske emisije “Mr.Kitchen”, emisija iz produkcije Insajder – “Male velike priče” i “Nedelja pod lupom Insajdera”, kao i programa namenjenog najmlađima “Kefalica”.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE i TATE nemaju problema sa KORONOM – epizoda ima sasvim dovoljno do kraja sezone!

Ekipi vrhunskih novinara već u avgustu pridružile su se Nataša Miljković i Maja Nikolić koje sa timom iskusnih reportera i urednika kreiraju popodnevnu emisiju “Među nama”.

Od januara je uvedena i emisija “4 i po muškarca”, a najnovije pojačanje je satirična emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” koja je na programu od kraja februara.

Svaka od ovih emisija beleži izuzetnu gledanost i iz nedelje u nedelju su najgledanije u svom slotu emitovanja među svim televizijskim kanalima. Televizija Nova S, iako je kablovski kanal, pozicionirala se u rangu gledanosti sa televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Foto Nova S

Advertisement