Connect with us

TV

ŠOK! JUŽNI VETAR pred ukidanjem. Režiser RAZOČARAN publikom koja podržava online pirateriju!

Published

on

Serija JUŽNI VETAR, baš kao i pre dve godine, ponovo se bori sa piraterijom. Naime, pre nekoliko dana na internetu je osvanula 11. epizoda popularne serije koja je po rasporedu trebalo da se emituje u nedelju 29. marta na RTS 1. Kako je objasnio režiser serije Miloš Avramović u priči na Instagramu, slučaj je odmah prijavljen policiji i organi reda već tragaju za počiniocem krivičnog dela.

– Ne znam kako je nekome pošlo za rukom da dođe u posed epizode i postavi je na internetu, ali još veće razočaranje mi je što je toliki broj mladih fanova serije pohrlio da online pogleda ovu epizodu. Nije mi jasno da oni zbog kojih tu seriju snimamo ne poštuju naš trud – poručio je u kratkoj izjavi reditelj, dodajući da zbog svega toga, posle aktuelnog ciklusa, možda više neće snimati seriju.

Jedanaesta epizoda televizijske serije „Južni vetar“, koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija „Režim doo“, premijerno je na programu RTS 1 u nedelju 29. marta od 20.05 časova.

Naizgled nebitni kafanski sukob između Crnogoraca i Bugara pretvara se u inicijalnu kapislu kojom, i definitivno, započinje sukob suprotstavljenih bandi.

Postaje jasno da su Car i Dimitar sve zabrinutiji pošto su dugo očekivanu pošiljku droge dopremili u Srbiju i započeli sa novim poslom uprkos drugačijim dogovorima sa Vajom.

Sa firmom koja propada, i učestalim naznakama da ga mnogi i dalje vezuju za Cara i njegove aktivnosti, Maraš se u strahu za budućnost svojih najbližih obraća Baći nadajući se da će od njega saznati sve pojedinosti i rizike vezane za nova dešavanja u kriminalnim krugovima…

Uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Miloš Timotijević, Hristo Šopov, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Ljubomir Bandović, Vuk Kostić, Aleksandar Gavranić, Tamara Krcunović, Mirko Vlahović, Nikola Pejaković, Astrit Kabaši, Radovan Vujović, Aleksandar Srećković, Vahidin Prelić, Aleksandar Gligorić, Mladen Sovilj, Ivan Mihailović, Aleksandar Sano, Anita Mančić, Paskvale Espozito

Foto RTS

Advertisement