Connect with us

TV

MILOŠ BIKOVIĆ pobegao od civilizacije i KORONE! A evo i ko mu pravi društvo u IZOLACIJI

Published

on

Posle sjajnih reakcija publike u Rusiji na njegov novi film, a i onog srećnijeg dela domaćih gledalaca koji su imali priliku da “Hotel Beograd” pogledaju pre nego što je korona zatvorila bioskopske sale, popularni srpski glumac Miloš Biković dane izolacije provodi, kako je to i sam opisao na svom Instagram nalogu – na najlepšem mogućem mestu za to.

– Postoje različite izolacije. Ovo je moja. U planinama, daleko od grada. Ovde mi maska i nije potrebna. Međutim, u gradu, ona je nužnost, kao i određena ograničenja koja su tu zbog naše bezbednosti. Zato budimo odgovorni sada, da posle ne bi bilo kasno – poručio je glumac u objavi na Instagramu i apelovao na sve ljude da situaciju shvate ozbiljno jer je reč o velikoj opasnosti.

Biković se povukao u prirodu, dalje od ljudi i opasnosti od korona virusa pre nekoliko dana, a kako je to podelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama, uživa u tišini, čitanju i gledanju filmova. Međutim, mere opreza i higijene uvek su mu na pameti, jer opasnost vreba sa svih strana, pa je svojoj publici obezbedio i kratak kurs pranja ruku.

Sa tradicionalnom srpskom šajkačom na glavi, otkrio je i ko mu pravi društvo.

Foto Instagram 

Advertisement