Connect with us

TV

Nikola Đuričko u Netflix hitu STRANGER THINGS! Premijera zakazana za 2021!

Published

on

Serija Stranger Things za tri sezone izborila se za poziciju jednog od najvećih planetarnih hitova u svetu serija. Iskreno, tu globalnu famu sa ostatkom sveta delili smo tokom prve i delom, druge sezone, da bi ostatak postao previše opterećujući za naš TV iliti striming ukus. Svejedno, vest da je jedan naš glumac, a ovog puta reč je, ni manje ni više, nego o Nikoli Đuričku, postao deo Stranger Things tima u četvrtoj sezoni, prava je bomba za domaću scenu.

Đuričko je krajem prošle godine odlučio da sa porodicom ode u grad greha iliti LA, gde je posle nekoliko kastinga dobio rolu u pomenutoj seriji. Oni koji sui ole pratili ovaj šou, znaju da je četvrta sezona smeštena u sibirski gulag, pa je u neku ruku i logično da Đuričko dobije rolu, pretpostavljamo jednog od saboraca Šerifa Hopera (glumi ga Dejvid Harbur), a kojima će se, što je takođe zanimljiv podatak pridružiti i nemački glumac Tom Wlaschiha, zvezda serija “Igra prestola” i “Podmornica” (drugu sezonu gledamo u maju), koji nam je u ekskluzivnom intervjuu (uskoro na našim stranicama) otkrio kako je bilo glumiti u trenutno najvećem hitu na planeti.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam obavezan ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna”, poručio je Đuričko ističući da je veoma srećan zbog ukazane prilike.

Foto Promo

Advertisement