Connect with us

Domaće serije

Nikola Đuričko u seriji STRANGER THINGS! Pogledajte trejler za 4. sezonu! (VIDEO)

Published

on

Dve godine je prošlo otkako je glumac Nikola Đuričko rešio da karijeru nastavi van prostora Balkana. Septembra 2019. sa suprugom Ljiljanom, sinom Đorđem i ćerkom Nađom načinio je veliki korak, uputivši se ka novom životu u Americi.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Žika Todorović opleo po filmu JUŽNI VETAR! Ovakvu reakciju niko nije očekivao!

Vrata holivudske industrije otvorio je naizgled bez mnogo napora. Do sada je igrao u popularnoj seriji, „For All Mankind“, a kako njegov talenat i harizma nisu ostali neprimećeni, slavni glumac će se pojaviti u 4. sezoni ostvarenja „Stranger Things“, u kojoj će tumačiti ulogu ruskog švercera po imenu Jurij, koji voli novac, loše viceve i hrskavi puter od kikirikija.

Sa pratiocima na „Instagramu“ Nikola je podelio poslednji trejler 4. sezone pomenute serije i time najavio njen dugo iščekivani dolazak.

Pročitajte još Serija Branilac – Nikolina Friganović otkriva: Mirjana NIJE KRIVA za svoj ZLOČIN! A evo i ZAŠTO!

Čestitke i pohvale kako od strane kolega, tako i prijatelja počele su da pristižu munjevitom brzinom, a samo neki od njih bili su „Najjača serija ikad, bravo“, „Preponosna što te znam! Bravo care“, „Svaka čast, ponosna sam i srećna. Jedva čekam“.

U nedavnom intervjuu za magazin HELLO!, na pitanje da li postoji recept za uspeh u Holivudu, glumac je rekao:

‒ Veliko je pitanje šta je uspeh. A onda, i koji je recept. Ja sam uspeo da protekle dve godine živim od glume u Americi, što mi pričinjava veliku radost. Moja porodica se lepo snalazi i za sada nam je ova promena uzbudljiva. I to je za mene uspeh.

Foto Printscreen Instagram nikoladjuricko

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Hello

Advertisement