Connect with us

Featured

HIT! Snimaju se MUNJE 2! Vraćaju se Pop, Mare i GOJKO SISA! Ali to nije SVE!

Published

on

Filmski centar Srbije u četvrtak 10. juna saopštio je rezultate konkursa u nekoliko kategorija, među kojima su najveći fondovi za dugometražni igrani film i za komercijalni repertoarski film.

Pročitajte još ŠOK! Pavle Jerinić OTKRIVA kraj serije IGRA SUDBINE! EVO hoće li Matija UMRETI? ADU ne čeka SREĆAN KRAJ!

Na konkursu za dugometražni film odabrano je šest projekata – Ekskurzija Miroslava Terzića, Inat Andrijane Stojković, Mama Nikole Ležaića, Šifra Vuk Miloša Škundrića, Štelovanje Nemanje Ćipranića i Bilo jednom na Istoku Srđana Dragojevića.

Ono što će publiku najviše obradovati jeste da se među filmovima koji su ocenjeni kao filmovi sa komercijalnim repertoarski karakterom nalazi i nastavak kultnog bioskopskog hita Munje Rađe Andrića – Munje opet.

Pročitajte još OVI naši POZNATI GLUMCI su u VEZI sa MNOGO MLAĐIM PARTNERKAMA! Rekord drži VUKAŠIN iz serije IGRA SUDBINE, a evo kojih PET PAROVA ga PRATI U STOPU!

Filmski centar Srbije sa 300.000 dinara sufinansiraće razvoj i unapređenje deset scenarija, a među najzanimljivijima su onaj za dokumentarni film „Posle Oluje“ o posledicama egzodusa Srba iz Krajine, kao i film o Milunki Savić.

Finansijsku pomoć dobili su i crtani filmovi Piplfoks i Fantom iz opere.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a…

Film Munje opet na velikom platnu oživeće glavni trojac – Popa, Mareta i Gojka Sisu, ali će im dodati i neke nove likove, tinejdžere koji bi trebalo da budu „most“ sa mlađom publikom.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement