Connect with us

Preporuke

Emisija dana: Na večeri kod… (RTS 1, 21.00, Četvrtak, 9. april)

Published

on

U ovoj epizodi serijala se “Na večeri kod…”, videćete kako je pevačica Goca Lazarević ugostila, nahranila i zabavila članove ekipe „So„: Marko Kon, Bojana Ordinačev, Bojan Marović, Suzana Mačić, Izvorinka Milošević i Vlada Kovaćević.

Domaćica se, u ime tima “Biber” potrudila da gostima iz suparničkog tima osim odlične hrane, ni šale i zabave ne manjka- te je iskreno poverila zašto ustvari baš i ne voli da kuva, iako „joj je mesto u kuhinji“.

Saznaćemo i kome je bila namenjena pesma „Vidovdan“ ali i kako popularna pesma „Mala žena“ zvuči na pijaci. Popularna pevačica narodnog melosa otkrila je i kako joj je Milutin Popović Zahar svojevremeno recitovao poeziju Žaka Prevera ali i da mu je za mnoge pesme često bila „probna traka“… Saznaćete i zašto je njihov sin uveren da su mu roditelji “tandem koji pobedjuje”.

O Gocinim kulinarskim veštinama izjasnila se i njena dugogodišnja prijateljica a videćemo i šta tačno podrazumeva recept zvani – “najbolji način da se „upropasti“ teletina”…

U fantastičnom raspoloženju, uz mnogo smeha i duhovitih opaski, čuveni „Vidovdan“ zapevaće i Izvorinka Milošević, Suzana Mančić i Marko Kon.

Foto RTS

Advertisement