Connect with us

TV

JUŽNI VETAR – Šta nam donosi veliko FINALE? Marašov povratak u svet kriminala i mnogo smrti…

Published

on

Južni vetar serija Miloš Biković

Poslednja epizoda serije „Južni vetar“, iliti da ispoštujemo Google pretraživač „Južni vetar“ epizoda 12 odnela nam je dobar deo likova. Ubijeni su Rajka, Srba, Kinez, Ljubica, Slaviša i Koska, a reditelj i scenarista serijala Miloš Aramović otkrio je da nas u velikom finalu očekuje još mnogo akcije i uzbuđenja.

„Poslednje dve epizode nose mnogo preokreta. Publika može da očekuje svašta. Neće biti razočarani, u to sam siguran“, rekao je Avramović, ocenivši da že neki i preživeti uz molbu za publiku da ne čita spojlere preko društvenih mreža, jer poslednju epizodu niko još nije pogledao.

„Čeka nas Marašev povratak u svet kriminala. On preuzima inicijativu u rešavanju problema koje Careva ekipa trenutno ima u želji da pomogne svom šefu, koji tuguje pogođen porodičnom tragedijom. Nakon što je Stupar ispao iz priče, Maraš shvata da njegova ekipa mora da preuzme na sebe rizik kako bi se izvukla iz trenutnih neprilika u koje je zapala, spasla svoje porodice od novih stradanja i obezbedila svoju dalju budućnost i poziciju u srpskom podzemlju“.

Uprkos verbalnoj saglasnosti „viših instanci“, Maraš i njegovi ljudi prepušteni su sami sebi i prinuđeni da krenu u akciju protiv Dimitra, koji ima podršku i crnogorske ekipe.

Serija „Južni vetar“ je, pored Srbije, snimana u Sloveniji i Italiji na 89 lokacija. Tokom snimanja akcionih scena slupano je osam automobila, jedan lokal dignut je u vazduh i ispaljeno je 2.566 metaka. Samo u jednoj sceni obarač je povučen 342 puta. Impresivan je podatak i o broju statista od čak 1.226 ljudi, što je skoro koliko su imali i „Nemanjići“.

„Nije nam to bila namera. Bio je plan da imamo oko 700 ljudi. Skoro 200 statista imalo je neki zadatak“, istakao je reditelj u izjavi za Kurir.

Foto Promo

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media