Connect with us

TV

JUŽNI VETAR serija – kraj sve bliži! KO ĆE DA PREŽIVI?

Published

on

Večeras, odnosno u nedelju 12. aprila od 20.00 na RTS 1, očekuje nas „Južni vetar“ epizoda 13, a kako se primiče veliko finale sve je više priča i govorkanja o tome kako će se serija završiti. Ispratiće je, bez sumnje mnoge smrti, budući da je dobar deo likova koji su činili glumačku postavku već oduvao „Južni vetar“, ali prema rečima reditelja i scenariste serije Miloša Avramovića – neko će i da preživi.

O kome je reč, moraćemo da saznamo kad odgledamo dve preostale epizode serije „Južni vetar“, naravno reč je o epizodi 13 i 14. Međutim, već sada internetom kruže govorkanja da su procurili spojleri iz ovih nastavaka i da je otkriveno kako će se serija „Južni vetar“ završiti. Takođe, postoji i priča da se na određenim instagram profilima ilegalno mogu pogledati poslednje epizode, što je Avramović nedvosmisleno demantovao.

– Drugari, ovo vas neki retard zaje****. Molim vas da me više ne pitate da li je to tačno. Isto važi i za zaje******* i prevaru da negde možete da pogledate sve ostale epizode. Ne možete! – napisao je Avramović na svom Instagramu.

Sasvim je jasno da ćemo u neizvesnosti živeti do samog kraja, jer šta će se dogoditi na kraju serije “Južni vetar” zna samo reditelj i ekipa koja je radila na seriji. Za nas smrtnike, do tada, tu je sinopsis epizode koju gledamo večeras od 20.00 na RTS 1.

Južni vetar epizoda 13 – RTS 1, 20.05

Povratnik u svet kriminala Maraš preuzima inicijativu u rešavanju problema koje Careva ekipa trenutno ima u želji da pomogne Caru koji tuguje pogođen porodičnom tragedijom.

Nakon što je Stupar ispao iz priče Maraš shvata da njegova ekipa mora da preuzme na sebe rizik kako bi se izvukla iz trenutnih neprilika u koje je zapala, spasla svoje porodice od novih stradanja i obezbedila svoju dalju budućnost i poziciju u srpskom podzemlju.

Uprkos verbalnoj saglasnosti „viših instanci“ Maraš i njegovi ljudi prepušteni su sami sebi i prinuđeni da krenu u akciju protiv Dimitra…

Uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Miloš Timotijević, Hristo Šopov, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Ljubomir Bandović, Vuk Kostić, Aleksandar Gavranić, Tamara Krcunović, Mirko Vlahović, Nikola Pejaković, Astrit Kabaši, Radovan Vujović, Aleksandar Srećković, Vahidin Prelić, Aleksandar Gligorić, Mladen Sovilj, Ivan Mihailović, Aleksandar Sano, Anita Mančić, Paskvale Espozito

Foto Promo

Advertisement