Connect with us

Preporuke

Emisija dana – četvrtak, 16. april: NA VEČERI KOD… BOJAN MAROVIĆ (RTS 1, 21.55)

Published

on

U novoj epizodi humanitarnog šou-programa “Na večeri kod…” (RTS 1, 21.55), šestorku tima “Biber” ugostiće u svom beogradskom domu, šarmantni pevač i muzičar Bojan Marović.

Nesuđeni košarkaš koji je karijeru započeo pobedom na festivalu “Sunčane skale” pokazaće da vrlo dobro barata nekim tipično crnogorskim specijalitetima. Čućete kako je život naterao Bojana da odraste preko noći, od koga je dobio prvu pesmu na poklon i kada će da se ženi. Bojanov mlađi brat Boris otkriva kako je čitavoj školi podelio bratovljev broj telefona, šta jedan drugog redovno pitaju i zašto “na svetu nema brace kao što su oni”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! “Južni vetar” – poslednja epizoda: Koji glavni lik će biti ubijen?

Saznaćete i da je Knez pored muzičke mogao da ima i ozbiljnu karijeru gastro-kritičara, a Bane Tomašević ispričao je neverovatnu priču kako je “Karadjordjeva šnicla” dobila ime. Dragica Radosavljević Cakana, Goca Lazarević, Jelena Živanović Zana i Bojana Stamenov objasniće zasto je njihova ekipa – “ekipa Mapetovaca” i ko u timu više priča: njih četiri ili Nenad i Bane?

Uz mnogo duhovitih komentara i opaski i isto toliko pesme, videćete kako je najpoznatiji čelista među pevačima predstavio svoju ekipu “So” i da li je svojim menijem zaslužio dobre ocene protivničkog tima.

Foto RTS

Advertisement