Connect with us

NE PROPUSTITE

PREMIJERA NEDELJE: Linkoln Rajm – Lov na sakupljača kostiju (FOX, ponedeljkom u 22.00)

Published

on

Ako ste se zasitili krimi jurnjave gradskim ulicama i krvavih obračuna među bosovima domaćeg podzemlja u seriji „Južni vetar“ i uželeli klasičnog američkog trilera čija je garancija kvaliteta pre svega renome romana na kom je ova serija zasnovana onda nikako NE SMETE propustiti veliku premijeru koja nas očekuje na kanalu FOX u ponedeljak 20. aprila od 22.00.

Pročitajte još Južni vetar 14. epizoda ONLINE – JUŽNI VETAR gledaj uživo! Evo kako da pogledate celu seriju ONLINE!

Nova serija, „Linkoln Rajm: Lov na sakupljača kostiju“, zasnovana je na legendarnom romanu iz 1997. godine pod nazivom „Sakupljač kostiju“, a svako ko se iole razume u konematografiju sigurno je gledao istoimeni film koji se pojavio dve godine od izadavanja romana.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

Serija je adaptacija romana sa primesama priče iz filma i prati njujorškog policajca Ameliju Saks, koja se udružuje sa nepokretnim forenzičkim stručnjakom Linkolnom Rajmom kako bi riješili slučajeve u lovu na legendarnog serijskog ubicu Sakupljača kostiju.

Linkoln i Amelija se udružuju da pronađu ubicu kojeg inspiriše grčka mitologija i uživo prenosi svoja ubistva. U međuvremenu, Sakupljač kostiju priprema jezivo iznenađenje za Linkolnov povratak na posao s novim partnerom.

Ne propustite – Linkoln Rajm: Lov na sakupljača kostiju, od 22.00 samo na FOX

Uloge: Arijel Kebel kao Amelija Zeks, Bruk Lajons kao Kejt i Rasel Hornsbi kao Linkoln Rajm

Foto PROMO

Advertisement