Connect with us

Top Story

Danas ljubi muškarce u JUŽNOM VETRU, a nekada je muvao sekretarice! Prepoznajete li Pabla iz SREĆNIH LJUDI?

Published

on

Miloš Timotijević izazvao je veliku pompu prethodnih nedelja čuvenom gej scenom u seriji “Južni vetar” zbog koje je bio i životno ugrožen od strane fanova serije koji nisu najbolje odreagovali na to da se njegov Stupar ljubi sa muškarcem.

Gej scena Miloš Timotijević "Južni vetar"
Gej scena (Južni vetar) – Miloš Timotijević

Glumac je odgovorio da je reč o glumi i da treba razdvojiti stvarnost od fikcije. Takođe, iznenadilo ga je i to što je publika reagovala na gej scenu, a nije na to što je Stupar korumpirani policajac. U poslednje vreme “Južni vetar” svakako je obeležio karijeru Miloša Timotijevića, ali njegova biografija ispunjena je brojnim uspešnim ulogama.

Kako to i sam priznaje uloge nikada nije prihvatao ni iz jednog drugog razloga do umetničkog, a karijeru je gradio tiho, od sporednih uloga u domaćim serijama i filmovima.

Pročitajte još SPECIJAL dana – sreda, 22. april: Džejn Gudal NADA (Nacionalna Geografija, 21.00)

Ono što mnogi ne znaju jeste to da je Timotijević prvo pojavljivanje na malim ekranima imao devedesetih godina prošloga veka. U poznatim televizijskim serijama, najčešće je dobijao uloge opasnih momaka. Jedno od njegovih najpoznatijih pojavljivanja bilo je u liku Pabla, telohranitelja Ozrena Soldatovića u seriji Srećni ljudi. Kultna scena po kojoj je upamćen je scena flerta sa sekretaricom Marijanom, odnosno sa čuvenom glumicom Sekom Sablić.

https://www.youtube.com/watch?v=lerrJlcpsHQ

U filmovima Stršljen, Lavirint, Sedam i po i Četvrti čovek Miloš Timotijević je igrao sa nekim od najznačajnijih imena srpskog glumišta – Ljubišom Samardžićem, Draganom Nikolićem, Branislavom Lečićem, Bogdanom Diklićem, Nikolom Kojom i Sergejom Trifunovićem.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

Uloge momaka koji „dele pravdu“ na specifičan način su obeležile njegovu karijeru, a glumac u šali ističe da ih je dobijao zahvaljujući jakoj muskulaturi svoga lica.

Foto Promo

Advertisement