Connect with us

Top Story

Olja Lević, zvezda serije IGRA SUDBINE: LUKA bi morao da MOLI! Ne praštam neverstvo lako kao MILA!

Published

on

Ulogom Mile u seriji Igra sudbine glumica Olja Lević osvojila je srca svih gledalaca već od prve epizode. Njena junakinja je, kao što joj i ime kaže – mila, pristojna, odgovorna i ponekad naivna. U ljubavnom trouglu između Luke sada Kanačkog i Alekse novopečenog Ožegovića Mila je uhvaćena u Igru sudbine, ali za razliku od njene junakinje u seriji, kako to priznaje, njoj pred kolegama – nikada ne klecaju kolena.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

– Za sada mi se to nije događalo, mada su partneri sa kojima igram u seriji zaista divni – poručila je Olja, istakavši da uprkos tome što veruje da je svačiji životni put zapisan u zvezdama, nema naviku da se previse predaje sudbini. Rad i disciplina njen su životni moto. A da li se i koliko prepoznaje u Mili?

Igra-sudbine-Luka-i-Aleksa-Stefan-Piale-Luka-Raco

Pročitaj još JUŽNI VETAR “RAZVALIO”! Veliko finale gledalo više od DVA MILIONA GLEDALACA!

– Ona je kao i ja, dobra i vredna devojka koja veruje u ljubav. Ipak, postoji nešto u čemu se nas dve prilično razlikujemo. Nisam popustljiva poput nje kada je reč o prevari. Ne praštam lako kad me neko izneveri – iskrena je mlada Kruševljanka.

Pročitaj još ŠOK! Miloš Biković se POVLAČI iz JAVNOSTI! Fanovima poručio – VIŠE ME NEĆETE GLEDATI!

Snimanja joj ne padaju teško, iako traju gotovo čitav dan, jer zahvaljujući sjajnoj ekipi koja radi na seriji posao doživljava kao veliko porodično druženje.

Foto Prva

Advertisement