Connect with us

TV

VUK KOSTIĆ o petoj sezoni UBICA MOG OCA i danima u karantinu: LAŽ je da nas je KORONA opametila! Sutra ćemo sve po starom…

Published

on

Još jedna epizoda deli nas od velikog finala četvrte sezone serije „Ubice mog oca“, a glavni glumac Vuk Kostić koga gledamo u roli inspektora Aleksandra Jakovljevića poručuje da se već raduje izazovima koji ga iščekuju u narednom ciklusu.

– Za mene će to biti iznenađenje, scenaristima prepuštam odluku pred kakav će me novi zadatak staviti u nastavku serijala, ali znam da će biti zanimljivo i različito – iskren je Kostić, dodajući da je baš ta osobina jedna od onih zbog kojih ceni lik Aleksandra Jakovljevića u seriji „Ubice mog oca“.

Pročitaj još Aleksandar BERČEK je oduševio publiku kao CRVENI u seriji JUŽNI VETAR, ali malo je falilo da NE IGRA ovu ulogu! SAZNAJ ZAŠTO!

– Osim toga što je hrabar i požrtvovan, Aleksandar je čovek od reči, ima stav. Nisam od onih koji ljude posmatraju pesimistički. Verujem da ima još takvih kao što je Aleksandar. Časnih i poštenih, koji imaju cilj u životu. Zbog takvih svet i dalje postoji – kaže Vuk Kostić kome izolacija ne pada teško, jer tako i obično živi.

– Industrija i profit uništavaju prirodu. A čovek jeste nemilosrdna i odvratna životinja koja te benefite koristi. Ne verujem u to da je korona poslednja opomena čovečanstvu, jer će ljudi već sutra zaboraviti sve ono što sada proživljavamo i nastaviće da žive kao do sada. Ja sam stalno u prirodi. Može se reći da živim u izolaciji. Ili na barci, ili u planini. U prirodi punim baterije, dobro je biti sam sa sobom – ističe glumac kog smo donedavno gledali i u seriji „Južni vetar“ kao legendarnog Spartu, koji mu je i jedan od omiljenih likova u seriji.

Ubice-mog-oca-epizoda-9-online

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

– Ma volim sve negativce u toj seriji. Gori su od najgorih. Sjajno je iskustvo bilo raditi na „Južnom vetru“ – zaključuje Kostić, dodajući da će četvrtu sezonu serije „Ubice mog oca“ pamtiti po saradnji sa glumicom Slobodom Mićalović.

Sloboda Micalovic Ubice mog oca 4

– Obožavam kako ona glumi, i kako se uklopila u seriju. Sve radi veoma temeljno i pravo je uživanje raditi sa njom.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Ko je PANČETA iz serije IGRA SUDBINE i ZAŠTO je do sada NISMO gledali u TV serijama!

Foto Promo

Advertisement