Connect with us

Featured

FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

Published

on

Nedelju dana posle finalne epizode najgledanije serije ove, a i prethodnih nekoliko godina, vremenska prognoza na malim ekranima u Srbiji glasi – mirno i bez vetra. Bez „Južnog vetra“.

Na nastavak avantura Maraša, Baće, Cara, Crvenog, i ostalih antijunaka srpskog, bugarskog i crnogorskog podzemlja moraćemo da sačekamo još bar pola godine. Međutim, kao i uvek Filmitv.rs otkriva vam najsočnije pikanterije iz sveta filma i televizije. A sad smo vam spremili nešto STVARNO SJAJNO!

Pročitajte još TOP 10 NEVEROVATNIH činjenica o filmu i seriji JUŽNI VETAR 2! EVO KO i ŠTA nas očekuje u NASTAVKU…

Ovog puta donosimo vam pravu poslasticu i vest koja će oduševiti čitav Balkan. A ona glasi – „Južni vetar“ dobija ozbiljnu konkurenciju! Uskoro nam, pod bombastičnim sloganom „Preživi dok ne svane“ stiže – MONOPOL! Regionalna akciona drama koja je otišla korak dalje od „Južnog vetra“ i u holivudski ambicioznoj gangsterskoj priči ujedinila podzemlje CELOG BALKANA!

https://www.instagram.com/p/B83-hPGJ6di/?igshid=1mw5rv8m5u26i

U režiji i po scenariju slovenačkog reditelja i producenta Daniela Utješanovića i pod produkcijskom palicom njegove DV Pictures produkcije nastaje novi krimi hit u stilu „Južnog vetra“ u kom su glavne role pripale mnogim velikim zvezdama sa ovog područja, a od spiska glumaca – zastaće vam dah!

Pročitaj još KRALJ – prva domaća serija koja se snima u DOBA KORONE! Pala prva klapa u BEOGRADU

Glumačka postava filma MONOPOL – Goran Bogdan, Mima Karadžić, Ivan Herceg, Aleksandar Radojicic, Marko Gvero, Daniel Utješanović

U glavnim ulogama tako se pojavljuje se sve traženiji Goran Bogdan, zatim legendarni Milutin Mima Karadžić, neizostavni Aleksandar Radojičić, čuveni „nezgodni momak“ hrvatskog glumišta Ivan Herceg (sećamo ga se iz telenovele „Larin izbor“), tu su i Marko Gvero i Tara Jevrosimović, a svoje mesto u glumačkoj postavi našao je i poznati domaći pevač, takozvani srpski Džastin Biber i miljenik tinejdž publike – Leon.

Leon – MONOPOL

Film se snima u Zagrebu, Istri, Beogradu, Budvi i Bolonji u Italiji. Prva klapa pala je početkom godine, a snimanja su trajala do sredine marta, kada je usled pandemije koronavirusa i ovaj projekat privremeno obustavljen. Međutim, kako je režiser filma na svojim društvenim mrežama najavio – najveći film godine stiže nam uskoro!

Aleksandar Radojičić na setu filma MONOPOL

Pročitaj još OTKRIVAMO! Miloš Biković NIJE bio PLANIRAN za ulogu MARAŠA! I još TOP 10 činjenica o seriji JUŽNI VETAR koje niste znali!

Ako se da naslutiti na osnovu kratkih snimaka sa seta, u produkcijskom smislu, ovakav projekat još nije viđen na Balkanu, budući da su ulaganja, očigledno u ravni sa holivudskom kinematografijom, a akcione scene izdignute na najviši nivo. To, međutim, i ne bi trebalo da čudi, s obzirom na to da Utješanović ima zavidno holivudsko iskustvo upravo u snimanju akcionih scena, i to u hitovima poput „Ratovi zvezda: Poslednji džedaj“, „Inferno“, „Robin Hud“ i mnogim drugim.

Šta mislite – ima li MONOPOL snage da ODUVA JUŽNI VETAR?

Foto Instagram

Advertisement