Connect with us

TV

UBICE MOG OCA epizoda 10 ONLINE – GLEDAJ BESPLATNO! FINALE 4. sezone

Published

on

Veliki dan je stigao! Finale četvrte sezone serije “Ubice mog oca” konačno je dostupno, po navici, tri dana pre velike premijere na kanalu Nova S (ponedeljkom u 21.00), na veb portal Nova.rs.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

Tako ako želite da pre svih pogledate poslednju epizodu aktuelnog ciklusa serije Ubice mog oca brzo klik na OVDE i uživajte u konačnom razrešenju velike misterije. Otkrivamo KO je silovatelj, ali i odgovor na pitanje sezone – da li će Aleksandar Jakovljević preživeti?

Rasvetljenje slučaja silovanja posle neočekivanih obrta donosi veliko rasterećenje svima uprkos gorčini zbog izgubljenog vremena i pogrešnih koraka.

Goran iako nezadovoljan, dobija sve pohvale za istragu. Nataliju nakon pokušaja ubistva Jovana, ipak moraju da puste iz zatvora.

Aleksandar pokušava da se izvini Jeleni pre nego što ode da uhapsi čoveka za kojeg zna da stoji iza ubistva njegovog oca. Nikola sprema bekstvo iz zemlje.

Pročitaj još Otkrivamo sve o filmu JUŽNI VETAR 2: MARAŠ postaje KRALJ, ali KAZNA je STRAVIČNA! Oduzeće mu ono NAJDRAŽE!

Za nestrpljive ili pak za one one koji to nisu učinili, a koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Pročitaj još VUK KOSTIĆ otkriva KOJI MU JE LIK DRAŽI – Jakovljević (Ubice mog oca) ili Sparta (Južni vetar)! Pogađate?

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON po ceni od 990 dinara. Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li ste korisnici “SBB” usluga ili ne.

Foto Promo

Advertisement