Connect with us

SAPUNICE

MERJEM – Nova turska serija na TV Happy od 25. maja svakog dana u 19.00!

Published

on

Nova serija na Hepi televiziji, od ponedeljka, 25.maja, u 19 sati, svakog dana, otkriće da li je moguće da izdaja, mržnja, očaj i osveta budu put do velike ljubavi?

Merjem sanja da će joj Oktaj te večeri predložiti brak, dok razmišlja kako da je napusti kako bi unapredio svoju karijeru kao tužilac. Usred emocionalnih previranja, skreće na klizav put i pogađa nešto.

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj novopečeni tužilac Oktaj usmrti verenicu bogatog i uglednog advokata Savaša, krivicu za ovaj zločin preuzima Merjem, Oktajeva devojka.

Saobraćajna nesreća transformiše živote tri osobe, uvlačeći ih u trougao ljubavi, laži i osvete koja preti da ih uništi, osim ako ljubav ne može nadvladati mržnju.

Merjemini snovi o braku su srušeni. Njen ljubavnik Oktaj svoju karijeru tužioca smatra upropaštenom. Snažni biznismen Savaš bespomoćan je dok mu ljubav nestaje.

Ne sluteći da će je njena velika ljubav na kraju izdati i razočarati, Merjem želi da prihvati krivicu i odgovara za ovu nesreću i delo koje nije počinila, dok se Savaš zaklinje da će joj od života napraviti pakao i osvetiti smrt svoje devojke.

Tako se naivna i nedužna Merjem nađe između beskrupuloznog tužioca, spremnog da učini sve radi karijere i moći, i moćnog advokata, spremnog na sve zarad osvete i pravde. On traži da sud Merjem osudi na osam godina zatvora.

Može li Merjem nositi teret tuđih grehova? Da li je moguće da se iz neverovatne mržnje i očaja rasplamsa nova ljubav?

Foto Promo

Advertisement