Connect with us

Featured

POVRATAK turske serije koju smo OBOŽAVALI! ZABRANJENO VOĆE – od 28. aprila na PRVOJ!

Published

on

„Zabranjeno voće“ je turska hit serija koja je osvojila publiku i oborila sve rekorde gledanosti ne samo u Turskoj već i u svim zemljama u kojima se emitovala.

Priču o lepoj Bihter koja se dala za starijeg čoveka, a zatim se nesrećno zaljubila u njegovog zgodnog nećaka gledaoci Prve moći će da prate od sutra, radnim danima od 11.35 časova.

Zabranjeno voće – sinopsis

Nakon smrti svoje supruge, bogati Adnan Zijagil povukao se iz društva i ceo život posvetio svojoj deci, prelepoj ćerki Nihan i sinu Bulentu. U Adnanovom životu postoje još neki ljudi bez kojih ne može zamisliti svakodnevnicu – poput dadilje Deniz i nestašnog nećaka Behlula. No, misleći kako je njegov ljubavni život završen, Adnanov susret s fatalnom Bihter mu dokaže kako u njegovom srcu ima mesta za još jednu ženu.

Očaran prelepom i dosta mlađom Bihter, Adnan je zaprosi, a devojka pristane uprkos protivljenju okoline. Bihter ima i svoju stranu priče. Naime, odrasla je uz manipulativnu i proračunatu majku Firdevs, koja ne preže ni pred čim kako bi se domogla novca.

Upravo iz tog razloga Bihter postaje suparnica svojoj majci koja se više od svega htela udati se za moćnog Adnana. Brak između bogataša i lepe devojke pokrenuće lavinu strasti i prevara koja se teško može zaustaviti. Nakon udaje, Bihter nije razmišljala da joj novi ukućanin postaje i privlačni Adnanov nećak, Behlul, koji će u njoj probuditi intenzivne osećaje. Nakon što padne u naručje voljenom muškarcu i prevari svog supruga, Bihter mora računati na još jednu protivnicu – svoju majku.

Uverena kako joj se konačno pružila prilika za osvetu ćerki, Firdevs napravi sve u svojoj moći da oženi Behlula sa Adnanovom ćerkom Nihal, i tako uništi Bihter svaku priliku za ljubav.

Između strasti, prevara i osvetoljubive majke, Bihter mora pronaći način da vrati ljubav nazad u svoj život.

  • Scenario: Edže Jorenč, Melek Genčoglu
  • Režija: Hilal Saral
  • Uloge: Beren Sat, Kivanč Tatlitug, Nebahat Čehre, Selčuk Jontem, Hazal
  • Kaja, Zerin Tekindor, Nur Fetahoglu

Foto Promo

Advertisement