Connect with us

Featured

Furkan ANDIČ, zvezda turske serije MERJEM otkriva SVE o svom POREKLU – Vaše sam gore LIST! Koreni su mi u BOSNI!

Published

on

Turski glumac i model, Furkan Andič, osvojio je srca publike već na prvo gledanje nove serije „Merjem“ koja se emituje na kanalu HappyTV (radnim danima od 19.00). Ovaj harizmatični tridesetogodišnjak koji glumi Savaša, rođen je u Istanbulu, ali interesantan podatak je da je njegova majka bosanskog porekla.

Za popularni turski magazin „Post“ , Andič je pričao o sebi, prijateljima, navikama…

Pročitaj još EKSKLUZIVNO! Prvi kadrovi iz serije TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u melodrami koju ćete obožavati!

Neobično za muškarca, rekao je da voli – mačke, nedavno je postao vegeterijanac,  voli noć…

-Moj najveći cilj u životu jeste da za sobom ostavim mnogo bolji svet nego što sam ga zatekao –rekao je glumac, i dodao – Kad razmišljam o detinjstvu, vidim sebe, kako na ulici igram fudbal. Volim da kuvam, ali nemam baš mnogo slobodnog vremena za to. Prija mi svako veme koje provedem u kuhinji, to me opušta.

Slaba tačka mu je što se brzo iznervira, pa je zbog toga, kaže, u životu, napravio mnogo grešaka. Najžalije mu je što nije naučio da svira neki instrument i nada se da hoće.

Najviše sumnjam u autoritete – iskren je. Plaši se samoće. Najveći starh ima od gubitka svojih najmilijih, zato što su mu bližnji moj najveći izvor inspiracije i energije. Inače, vrlo lako se uklapa sa ljudima i uglavnom se trudi da nađe rešenje za svaki problem.

Pročitaj još OTKRIVAMO – Evo kada se HOTEL BEOGRAD vraća u BIOSKOPE!

– Osim toga, mislim da sam optimista. Kao nešto što mi se ne sviđa kod mene je to što sam zaboravan, a ponekad umem da budem impulsivan. Ali, sve u svemu, brzo opraštam. Tu svoju osobinu baš i ne volim mnogo.

Tvrdi da je vrlo otvoren, i da mašta da može mislima da pomera stvari. Nikad neće zaboraviti  kritike svog košarkaškog trenera, koji mu je zamerio da nije timski igrač.

Na pitanje, šta bi uradio bez razmišljanja, kad bi znao da neće biti kažnjen, glumac je za turski „Post“ odgovorio:

-Parkirao bih se kako god želim!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement