Naslovna SAPUNICE Furkan ANDIČ, zvezda turske serije MERJEM otkriva SVE o svom POREKLU -...

Furkan ANDIČ, zvezda turske serije MERJEM otkriva SVE o svom POREKLU – Vaše sam gore LIST! Koreni su mi u BOSNI!

Turski glumac i model, Furkan Andič, osvojio je srca publike već na prvo gledanje nove serije „Merjem“ koja se emituje na kanalu HappyTV (radnim danima od 19.00). Ovaj harizmatični tridesetogodišnjak koji glumi Savaša, rođen je u Istanbulu, ali interesantan podatak je da je njegova majka bosanskog porekla.

Za popularni turski magazin „Post“ , Andič je pričao o sebi, prijateljima, navikama…

Pročitaj još EKSKLUZIVNO! Prvi kadrovi iz serije TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u melodrami koju ćete obožavati!

Neobično za muškarca, rekao je da voli – mačke, nedavno je postao vegeterijanac,  voli noć…

-Moj najveći cilj u životu jeste da za sobom ostavim mnogo bolji svet nego što sam ga zatekao –rekao je glumac, i dodao – Kad razmišljam o detinjstvu, vidim sebe, kako na ulici igram fudbal. Volim da kuvam, ali nemam baš mnogo slobodnog vremena za to. Prija mi svako veme koje provedem u kuhinji, to me opušta.

Slaba tačka mu je što se brzo iznervira, pa je zbog toga, kaže, u životu, napravio mnogo grešaka. Najžalije mu je što nije naučio da svira neki instrument i nada se da hoće.

Najviše sumnjam u autoritete – iskren je. Plaši se samoće. Najveći starh ima od gubitka svojih najmilijih, zato što su mu bližnji moj najveći izvor inspiracije i energije. Inače, vrlo lako se uklapa sa ljudima i uglavnom se trudi da nađe rešenje za svaki problem.

Pročitaj još OTKRIVAMO – Evo kada se HOTEL BEOGRAD vraća u BIOSKOPE!

– Osim toga, mislim da sam optimista. Kao nešto što mi se ne sviđa kod mene je to što sam zaboravan, a ponekad umem da budem impulsivan. Ali, sve u svemu, brzo opraštam. Tu svoju osobinu baš i ne volim mnogo.

Tvrdi da je vrlo otvoren, i da mašta da može mislima da pomera stvari. Nikad neće zaboraviti  kritike svog košarkaškog trenera, koji mu je zamerio da nije timski igrač.

Na pitanje, šta bi uradio bez razmišljanja, kad bi znao da neće biti kažnjen, glumac je za turski „Post“ odgovorio:

-Parkirao bih se kako god želim!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...