Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumac Petar Strugar bio u vezi sa voditeljkom rijalitija! EVO o KOME je reč!

Published

on

Popularni glumac Petar Strugar nedavno je postao po drugi put otac malog dečaka kojem je dao ime Ivo. Kada je njegov ljubavni život u pitanju zna se da je bio u vezi sa pevačicom Milicom Todorović, ali malo ko zna da je on svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom jutarnjeg programa na „Happy“ televiziji Anđelom Lakićević.

Pročitajte još HIT! Popularna glumica Olja Lević proslavila rođendan na snimanju serije, a nije IGRA SUDBINE! EVO o KOJOJ seriji je reč!

Naime, Anđela Lakićević je pre nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

Igra sudbine 308. epizoda: ŠOK! Matija nudi Donki DOGOVOR! Boškov LEŠ za ADU NA TACNI!

Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa – istakla je tada voditeljka koja je studirala glumu na Cetinju i dodala:

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Otkriveno zašto se nastavak zove UBRZANJE! A EVO KADA i GDE će biti svetska premijera!

Njihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film „Montevideo“ preselio u Beograd.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Popularna glumica otpevala pesmu za nastavak filmskog spektakla! EVO o KOME je reč!

– Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali – rekla je Anđela.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Baća otkrio neverovatne stvari sa snimanja! EVO KAKO su on i Miloš Biković prevarili reditelja!

Inače, Anđelu je publika prvo upoznala kao učesnicu rijaliti programa „Parovi“, a zatim i kao voditeljku tog istog šou programa. Nakon što je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji „Happy“, Anđela je došla na njeno mesto i ona sada vodi jutarnji na Hepiju.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement