Connect with us

TV

PREŽIVETI BEOGRAD epizoda 33 –23. maja od 21.00 na TV Pink: Nevena priznaje majci da je trudna!

Published

on

Saznajte šta vas očekuje u 33. epizodi serije “Preživeti Beograd”, koja je na programu TV Pink u subotu, 23. maja, od 21.00.

Osvanulo je praznično jutro. Devojke se spremaju. Svaka odlazi svojoj kući, noseći sa sobom radost zbog susreta sa porodicom, ali i strepnju, jer svaki novi susret donosi ponovno preispitivanje: je li bilo vredno ići u taj Beograd?

PROČITAJTE JOŠ: Evo koji glumac će igrati Čedomira Jovanovića u seriji “Porodica” o hapšenju Slobodana Miloševića

Ružica (Nina Nešković) nalazi majku samu u kući. Miladin (Aleksandar Srecković) je zaista otišao. Nevena (Tamara Šustić) stiže u Neuzinu taman pred božićni ručak. Pokušava od majke da sakrije da ima problem. Ipak, ne uspeva. Odlučuje da joj kaže za trudnoću. Međutim, reakcija će biti veoma neočekivana.

U Marininoj (Bojana Stojković) kući porodica je na okupu. Vlada uobičajeno haotična, ali topla porodična atmosfera. Marinu će zbuniti iznenadni poziv. Srdan, čovek koga je upoznala par večeri ranije u klubu, insistira da je vidi. Hoće li Marina pristati na ponovni susret? Šta on uopšte želi od nje?

PROČITAJTE JOŠ: Sve o novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Toma”, posvećenoj našem proslavljenom pevaču Tomi Zdravkoviću

Dok je Jablan (Nemanja Rafailović) u Crnoj Gori, Koki (Lazar Nikolić) uživa u društvu svoje nove prijateljice, ne skrivajući nadu da će uskoro postati nešto više od prijatelja.

Foto Promo

Advertisement