Connect with us

Top Story

FOLK – od 22. maja, petkom u 22.05 samo na TV PRVA!

Published

on

Pročitaj još JOVANA STOJILJKOVIĆ o radu na seriji JUŽNI VETAR: Najviše sam uživala u igranju sa malim MIĆKOM! Svima nam je OBJASNIO kako se glumi…

Glavna junakinja je jedanaestogodišnja Zvezdana, koja je već poznata u svom kraju i na Ibarskoj magistrali kao dete anđeoskog glasa. Dok ona peva, odrasli plaču. Toga su svesni svi, pa i njeni roditelji, naročito otac, koji se lišava svega kako bi Zvezdani obezbedio razvoj karijere.

Zvezdana danju ide u školu, noću peva u kafani, i to je jedini način da njena porodica opstane. Sve njene želje usmerene su samo ka jednom cilju – da pobedi na republičkom takmičenju za prvi glas Srbije. To je njena šansa da uđe u svet estrade o kojem sanja.

Pročitaj još TOM VLAŠIHA, zvezda hitova IGRA PRESTOLA i STRANGER THINGS ekskluzivno za FILM I TV o novoj sezoni serije PODMORNICA: Nije lako biti Gestapov ANĐEO SMRTI!

Glavna uloga je poverena mladoj Katarini Bogićević koja je bila finalistkinja muzičkog serijala „Ja imam talenat“ u sezoni 2010-2011.

Scenario i režija: Dušan Milić

Uloge: Katarina Bogićević (mala Zvezdana), Miljana Gavrilović (velika Zvezdana), Boris Isaković, Nataša Ninković, Nikola Kojo, Nataša Tapušković, Jasna Đuričić, Danica Maksimović, Milić Vukašinović, Milutin Popović Zahar…

Foto Prva

Advertisement