Connect with us

Top Story

Reditelj serije PORODICA – Hapšenje MILOŠEVIĆA moralo dobiti SERIJU! Srpska istorija riznica ideja za TV HITOVE!

Published

on

Posle velikog finala serije “Tajkun” koja je nesumnjivo domaćoj produkciji donela novu dozu ozbiljnosti i izdigla standarde na viši nivo, iz Firefly produkcije stižu nam vesti o skorom početku rada na novoj, čini se još kontroverznoijoj seriji. Naravno, reč je o “Porodici”, serijalu koji će nam na male ekrane doneti priču o Miloševićima.

Pročitaj još Snimanje serije VREME ZLA pomereno za AVGUST! U jednoj od glavnih rola ŽARKO LAUŠEVIĆ

Kako saznajemo „Porodica“ će pratiti hapšenje i poslednja 72 sata života u Srbiji Slobodana Miloševića, pre nego što je isporučen Hagu, a mladi reditelj i scenarista Bojan Vuletić otkriva kako je došao na ideju da mu upravo priča o Miri i Slobi posluži kao inspiracija za novi projekat.

Pročitaj još Milan Marić igra Čedomira Jovanovića u seriji “Porodica”: “Državni službenik” hapsi Slobodana Miloševića?

„Svetske serije o istorijskim događajima podstakle su me da se zapitam da li postoji dovoljno značajan događaj koji je presudno uticao na naš region, a da istovremeno poseduje dramski potencijal. Hapšenje Miloševića je svakako bio događaj koji je potpuno promenio tok istorije u ovom našem podneblju i direktno uticao na naše živote. I dve decenije posle toga ono predstavlja kontroverznu temu, o kojoj se govori s puno emocija. Pravo pitanje je da li smo kao društvo 20 godina kasnije sazreli ili ne?“, objasnio je Vuletić.

Pročitaj još Pročitaj još HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

Kao što je do sada poznato Mirjana Karanović će se naći u ulozi Mire, dok će Slobu tumačiti Boris Isaković. Prema nezvaničnim informacijama uloga Čede Jovanovića mogla bi pripasti zvezdi BESE i DRŽAVNOG SLUŽBENIKA, glumcu Milanu Mariću.

Foto Arhiva

Advertisement