Connect with us

Top Story

UKLETA SERIJA! Baba Vanga zagorčala živote GLUMCIMA! Evo KO je skinuo PROKLETSTVO…

Published

on

Ruska serija “Vanga” iz 2013. godine koju smo nedavno gledali i na RTS još jednom je u žižu interesovanja vratila čuvenu bugarsku proročicu Vangeliu Pandevu Dimitrovu Gušterovu, poznatiju pod nadimkom Baba Vanga.

Pročitaj još Snimanje serije VREME ZLA pomereno za AVGUST! U jednoj od glavnih rola ŽARKO LAUŠEVIĆ

Zahvaljujući veoma preciznim predviđanjima, među kojima su i ona koja se odnose na pandemiju koronavirusa, ali i niz drugih koja se još nisu dogodila, Baba Vanga za života je stekla veliku svetsku popularnost, pa su među njenim klijentima bile i neke od najvećih zvezda balkanske i svetske muzičke scene.

Pročitaj još Branko Tomović, naš najuspešniji glumac na zapadu, EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA SVE o novom filmu VAMPIR – Uvek sam želeo da snimam u SRBIJI!

Upravo zbog toga serija o Baba Vangi privukla je veliku pažnju gledalaca željnih da saznaju nešto više o slavnoj proročici. Međutim, malo je poznato da se dugo sumnjalo da je rad na ovom projektu bio uklet. Neki smatraju da se iza svega čak krije Vangino prokletstvo koja, navodno, nije bila zadovoljna time kako se serijal razvija.

Tako je niz neobičnih događaja omeo snimanja. Glumica Ina Ćurikova, kojoj je prvobitno bila ponuđena uloga poznate slepe proročice, slomila je obe ruke, te zbog nezgode nije mogla učestvovati u projektu, ali to nije jedini čudan događaj. Reditelja Sergeja Berčukova, na primer, tokom rada na seriji umalo nije udario voz.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

Proces snimanja je konstantno, neobjašnjivo, kasnio, a sve je prekinuto sa dolaskom glumice Elene Jakovljeve u tim.

Popularna ruska glumica koja je tumačila Baba Vangu u starim danima, te zbog toga prošla kroz drastičnu fizičku transformaciju, u nekoliko navrata je u intervjuima priznala kako smatra da ju je pokojna proročica „prihvatila za ovu ulogu“ i odobrila da je tumači jer je prepoznala njenu mentalnu privlačnost.

Pročitaj još HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Foto Promo

Advertisement