Naslovna Top Story UKLETA SERIJA! Baba Vanga zagorčala živote GLUMCIMA! Evo KO je skinuo PROKLETSTVO...

UKLETA SERIJA! Baba Vanga zagorčala živote GLUMCIMA! Evo KO je skinuo PROKLETSTVO…

Ruska serija “Vanga” iz 2013. godine koju smo nedavno gledali i na RTS još jednom je u žižu interesovanja vratila čuvenu bugarsku proročicu Vangeliu Pandevu Dimitrovu Gušterovu, poznatiju pod nadimkom Baba Vanga.

Pročitaj još Snimanje serije VREME ZLA pomereno za AVGUST! U jednoj od glavnih rola ŽARKO LAUŠEVIĆ

Zahvaljujući veoma preciznim predviđanjima, među kojima su i ona koja se odnose na pandemiju koronavirusa, ali i niz drugih koja se još nisu dogodila, Baba Vanga za života je stekla veliku svetsku popularnost, pa su među njenim klijentima bile i neke od najvećih zvezda balkanske i svetske muzičke scene.

Pročitaj još Branko Tomović, naš najuspešniji glumac na zapadu, EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA SVE o novom filmu VAMPIR – Uvek sam želeo da snimam u SRBIJI!

Upravo zbog toga serija o Baba Vangi privukla je veliku pažnju gledalaca željnih da saznaju nešto više o slavnoj proročici. Međutim, malo je poznato da se dugo sumnjalo da je rad na ovom projektu bio uklet. Neki smatraju da se iza svega čak krije Vangino prokletstvo koja, navodno, nije bila zadovoljna time kako se serijal razvija.

Tako je niz neobičnih događaja omeo snimanja. Glumica Ina Ćurikova, kojoj je prvobitno bila ponuđena uloga poznate slepe proročice, slomila je obe ruke, te zbog nezgode nije mogla učestvovati u projektu, ali to nije jedini čudan događaj. Reditelja Sergeja Berčukova, na primer, tokom rada na seriji umalo nije udario voz.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

Proces snimanja je konstantno, neobjašnjivo, kasnio, a sve je prekinuto sa dolaskom glumice Elene Jakovljeve u tim.

Popularna ruska glumica koja je tumačila Baba Vangu u starim danima, te zbog toga prošla kroz drastičnu fizičku transformaciju, u nekoliko navrata je u intervjuima priznala kako smatra da ju je pokojna proročica “prihvatila za ovu ulogu” i odobrila da je tumači jer je prepoznala njenu mentalnu privlačnost.

Pročitaj još HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...