Naslovna FILM HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi...

HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Kako se već sada može naslutiti i posle JUŽNOG VETRA duvaće JUŽNI VETAR. Nove vesti o nastavku kultnog filma i serije reditelja Miloša Avramovića, sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem u glavnim rolama Maraša i Baće, pristižu svakodnevno. I svaka nas bez mnogo sumnje uverava u to da će drugi deo filma, kao i novi ciklus serije biti još veći hitovi.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

U prilog tome stiže nam i sjajna vest da je učešće glumice Slobode Mićalović, na želju Avramovića, gotovo pa sto odsto sigurno, kao i da će lik koji će ona glumiti u ovom projektu “zapaliti” obožavaoce JUŽNOG VETRA.

Pročitaj još TOP 10 KLJUČNIH STVARI koje znamo o novom domaćem akcionom blokbasteru “MONOPOL: Preživi dok ne svane”

Naime, Avramović je Slobodi namenio rolu ženskog šefa mafije kojoj će najveći TRN U OKU, pogađate, biti niko drugi nego – Petar Maraš!

Pročitaj još Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku!

Sloboda će se ovom ulogom prikazati u potpuno drugačijem svetlu. Glumiće beskrupuloznu mafijašicu koja odlično barata oružjem. Trn u oku biće joj Maraš i njegovi ortaci koje neće da moli da privoli da rade za nju – navodi se u izjavi domaćim medijima, a dok se i zvanično ne potvrdi učešće Slobode Mićalović u filmu JUŽNI VETAR 2, ostaje nam da maštamo kako bi Sloboda izgledala u roli šefice podzemlja.

Nama se ideja dopada! U svakom slučaju, “Ubice mog oca 4Slobodi su bile sjajan teren za uhodavanje u novi lik.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...