Connect with us

FILM

HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Published

on

Uprkos tome što je insistirao na tome da ga ne zanima uloga u sada već kultnom filmskom i TV serijalu reditelja Miloša AvramovićaJužni vetar“ koji je izazvao pravu pomamu kod domaće publike u prethodnom periodu, Kristijan Golubović otkrio je da je upravo postao deo nove verzije „Južnog vetra„.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku

Naime, reč je o filmu koji će na velikom platnu oživeti lik jednog od najkontroverznijih srpskih kriminalaca sa angažmanom u inostranstvu. Naravno, reč je o legendarnom telohranitelju glumca Alena Delona, Stevici Markoviću, koga će nam glavom i bradom dočarati upravo Golubović.

On je istakao da ovo neće biti kopija „Južnog vetra„, već nešto mnogo bolje, kao i da se sprema za časove glume. Ko stoji iza projekta i ko će biti reditelj filma, Kristijan nije želeo da otkriva.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Timotijević OTKRIVA kada stiže druga sezona serija BESA! Vesti vas NEĆE oduševiti…

„Ako se pokažem kao dobar glumac i ako ovaj film zaživi, snimaćemo serijale o evropskom kriminalu i zgrnućemo milione“, poručio je Kristijan.

Stevica Marković je bio gangster, plejboj i telohranitelj glumca Alena Delona i ljubavnik njegove žene Natali. On je snimao i odnose sa suprugama viđenih ljudi u Francuskoj, slao snimke njihovim muževima i ucenjivao ih, a na kraju je svirepo ubijen.

Pročitaj još Milan Marić igra Čedomira Jovanovića u seriji “Porodica”: “Državni službenik” hapsi Slobodana Miloševića?

Foto Promo

Advertisement