Naslovna FILM HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih...

HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Uprkos tome što je insistirao na tome da ga ne zanima uloga u sada već kultnom filmskom i TV serijalu reditelja Miloša AvramovićaJužni vetar” koji je izazvao pravu pomamu kod domaće publike u prethodnom periodu, Kristijan Golubović otkrio je da je upravo postao deo nove verzije „Južnog vetra“.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš AVRAMOVIĆ otkriva – već se radi na idejama za JUŽNI VETAR 3! A evo i šta nas očekuje u nastavku

Naime, reč je o filmu koji će na velikom platnu oživeti lik jednog od najkontroverznijih srpskih kriminalaca sa angažmanom u inostranstvu. Naravno, reč je o legendarnom telohranitelju glumca Alena Delona, Stevici Markoviću, koga će nam glavom i bradom dočarati upravo Golubović.

On je istakao da ovo neće biti kopija “Južnog vetra“, već nešto mnogo bolje, kao i da se sprema za časove glume. Ko stoji iza projekta i ko će biti reditelj filma, Kristijan nije želeo da otkriva.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Timotijević OTKRIVA kada stiže druga sezona serija BESA! Vesti vas NEĆE oduševiti…

“Ako se pokažem kao dobar glumac i ako ovaj film zaživi, snimaćemo serijale o evropskom kriminalu i zgrnućemo milione”, poručio je Kristijan.

Stevica Marković je bio gangster, plejboj i telohranitelj glumca Alena Delona i ljubavnik njegove žene Natali. On je snimao i odnose sa suprugama viđenih ljudi u Francuskoj, slao snimke njihovim muževima i ucenjivao ih, a na kraju je svirepo ubijen.

Pročitaj još Milan Marić igra Čedomira Jovanovića u seriji “Porodica”: “Državni službenik” hapsi Slobodana Miloševića?

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...